SHE Kordinator

Om tjänsten

SHE Kordinator

Tjänst: SHE Kordinator

Företag: Pima Bemanning & Rekrytering AB

Sista ansökan: 2019-08-30

Ansökan: Ansök här

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en driven SHE (Saftey Health Environment) koordinator till vårt logistikcenter i Nykvarn med start den 1 september 2019.

Vi söker en driven SHE koordinator som är väl förtrogen med kemikaliehantering (lagringskrav och sluten hantering), riskgranskningar, säker arbetsmiljö och som kan agera som förebild kring ledarskap och SHE frågor, till vårt moderna logistikcenter i Nykvarn.
Ditt uppdrag
Som SHE koordinator kommer du att fungera som huvudkontakt i operativa frågor inom ditt ansvarsområde och förväntas arbeta proaktivt för att utveckla verksamhetens processer och arbetssätt. Kartlägga och ta fram arbets- och processbeskrivningar och vid behov leda arbetet med att identifiera eventuella åtgärder och stödja verksamheten med implementation av dessa.
Målet är att stödja, styra, coacha och utbilda våra medarbetare, skyddsorganisationen och chefer i syfte att utveckla vårt arbete och prestation inom hälso-, säkerhets- och arbetsmiljöområdet på arbetsplatsen, vilket är en av de centrala delarna i uppdraget. Du kommer att ge vägledning genom att stödja genomförandet av direktiv och riktlinjer, genom att tillämpa din fördjupade kunskap och genom att följa upp uppverksamhete prestation.
Du är den i verksamheten som man vänder sig till i frågor som gäller lagstiftning och riktlinjer inom arbetsmiljö samt den praktiska tillämpningen av dessa. Du följer dessutom aktivt upp och analyserar verksamhetens arbete för att identifiera förbättringar och avvikelser samt driver relaterade aktiviteter och uppdrag.
Du kommer att rapportera till Lagerchefen, men stödja hela verksamheten och framförallt gruppchefer och medarbetare i den operativa delen av verksamheten.

Din profil

Vi söker dig med adekvat utbildning.

Du har hög integritet och ett stort driv, är utåtriktad, pedagogisk och har förmågan att väcka engagemang. För att lyckas i arbetet behöver du även ha god analysförmåga och vara strukturerad. Vi ser även du har förmågan att arbeta självständigt och att du tar egna initiativ i komplexa frågeställningar som täcker SHE relaterade frågor
Du har beprövade erfarenheter inom hälso-, säkerhets- och miljöområdet. För att lyckas i denna roll har du cirka 2-3 års relevant erfarenhet av liknande positioner.
Flytande engelska och svenska är ett måste. Erfarenhet från logistikverksamhet är meriterande. Vi uppskattar högt din höga flexibilitet och en stark drivkraft för resultat kombinerat med planering och organisatoriska färdigheter. För att inte nämna det faktum att du vet hur man prioriterar för att nå resultat. Du har även bra kommunikationsförmåga.
Tjänsten är i första hand en projekt anställning fram till 2019-12-20, med möjlighet till förlängning

Om oss

Pima Bemanning & Rekrytering AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Våra rekryterare och konsultchefer/chefer har mer än 25 års erfarenhet från att bemanna konsultuppdrag. Vi finns idag med kontor i Södertälje och i Stockholm. Läs mer på Pimabemanning.se

Kontaktperson

Ingela Stengel-Dahl

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Miljö & Utveckling sparar mina uppgifter
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.