Senior Miljökonsult till Licab

Om tjänsten

Senior Miljökonsult till Licab

Tjänst: Senior Miljökonsult till Licab

Företag: Licab

Sista ansökan: 2020-06-21

Ansökan: Ansök här

Arbetsbeskrivning
Utmanas du av konsultverksamhet inom miljöområdet? Är du en driven person som vill agera i en dynamisk miljö med många kontaktytor och roliga utmaningar?

Information om uppdraget:

Just nu hjälper vi på StudentConsulting Licab att hitta ytterligare konsultresurser till deras kontor i Stockholm! Licab är ett spännande konsultföretag som just nu söker en duktig senior Miljökonsult som vill vara med och bidra till företagets framgångar. Uppskattar du en arbetsmiljö som präglas av bra samarbete mellan olika avdelningar, goda möjligheter till fortbildning och kompetenshöjning och korta beslutsvägar?

Licab arbetar med miljöfrågor inom alla skeden och i olika typer av projekt med planering, utredning, projektering, byggande och miljöledning. Arbetsuppgifter kan omfatta områden som rådgivning och lagtolkning, handläggning av myndighetsärenden, tillstånd och anmälningar, miljökonsekvensbeskrivningar, miljöutredningar och inventeringar, miljökrav vid upphandling, projektering och byggande, riskanalyser, upprättande av miljöplaner, revisioner, miljöuppföljning och rapportering.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av miljöområdet, gärna med bakgrund från konsultbranschen, bygg & fastighets-, infrastruktur-, energi- eller industrisektorn. Du trivs i konsultrollen, är resultatinriktad och drivande. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kund/leverantör som i arbetsgruppen. Du värdesätter ett arbete med stor frihet men även ansvar. Du skriver och talar minst obehindrat i minst Svenska och Engelska.

Vi söker dig med:

*Flera års branscherfarenhet och du har arbetat med projekt inom exempelvis infrastruktur, samhälle, energiproduktion eller processindustri.
*Ett upparbetat kontaktnät och en vilja att tillsammans med oss utveckla nya och befintliga kundrelationer.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av StudentConsulting, och Licabs önskan är att alla eventuella frågor går direkt till StudentConsultings rekryteringskonsult Johannes Granström via telefon: 076-145 92 88 eller e-post: johannes.granstrom@studentconsulting.com. Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Sökord: Senior, Licab, Miljö, Miljökonsult, Konsult

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens
53851

Om företaget
StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.