Region Gävleborg söker Miljösamordnare

Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Om tjänsten

Region Gävleborg söker Miljösamordnare

Tjänst: Region Gävleborg söker Miljösamordnare

Företag: Region Gävleborg

Sista ansökan: 2020-11-08

Ansökan: Ansök här

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!

Som miljösamordnare för ledningssystemet blir du blir en del av ett energifyllt team som präglas av arbetsglädje och som skapar mervärde för våra kunder i verksamheten. Miljöavdelningen är en del av Stabförvaltningen. Vi är fem medarbetare som arbetar med regionövergripande miljöfrågor och på Staben finns också en Kvalitetsspecialist som du kommer samarbeta nära med.

Arbetsuppgifter

Vi söker en miljösamordnare på heltid, som vill arbeta med Region Gävleborgs och Folktandvården ABs miljöledningssystem, med varierande och utvecklande arbetsuppgifter. Region Gävleborg och Folktandvården bedriver ett omfattande miljöarbete och är certifierade enligt ISO 14001. (Läs mer om Regions Gävleborgs miljöarbete på http://www.regiongavleborg.se/Om/internt-miljoarbete/ )

Du kommer bland annat arbete med:

  • Utveckla ledningssystemet
  • Lagar och rutiner
  • Planera och genomföra interna och externa revisioner
  • Ge stöd i och vara rådgivande i miljöfrågor till verksamheterna
  • Utbilda chefer och andra medarbetare i miljöfrågor

Kvalifikationer

Du som söker ska ha 3-5 årig högskoleutbildning med inriktning mot miljö, eller annan relevant akademisk utbildning, i kombination med dokumenterad erfarenhet inom ledningssystem.

För att trivas hos oss gillar du att själv ta ansvar för din uppgift, ta egna initiativ och att arbeta för utveckling av vår verksamhet. Din samarbetsförmåga är god, du har en hög känsla för service och är tydlig i din kommunikation. Du har även en förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2020/2241

Senaste ansökningsdatum: 2020-11-08 23:59:59

Övrigt
Kontaktperson(er)
Susanna Andersson, Miljöchef
Tel: 026-15 57 03
Email: susanna.andersson@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare
Eva Hultgren, SACO
Tel: 026-15 02 85
Email: eva.hultgren@regiongavleborg.se

Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.