Nu söker vi en erfaren miljökonsult/ uppdragsledare

Om tjänsten

Nu söker vi en erfaren miljökonsult/ uppdragsledare

Tjänst: Nu söker vi en erfaren miljökonsult/ uppdragsledare

Företag: Mitta AB

Sista ansökan: 2020-06-21

Ansökan: Ansök här

Mitta AB arbetar med en mängd olika tjänster inom miljöområdet. Många av
våra miljöuppdrag utmärker sig genom att vara av teknisk karaktär och spridda
över flera kompetensområden, vilket gör att vi kan leverera helhetslösningar till våra kunder.

MITTA fortsätter att växa i Göteborgsregionen. Nu vill vi komplettera vår laguppställning med dig som är senior i din roll som konsult- och/eller uppdragsledare inom miljöområdet. Du ska ha flera års erfarenhet av att arbeta med frågor gällande föroreningar, detta utifrån en konsultroll, samt att du naturligtvis har en för uppgiften relevant högskole- eller universitetsutbildning. Du har även god kunskap om miljöbalken. Det är meriterande om du redan är etablerad på marknaden regionalt, men dina marknadserfarenheter kan också komma från andra håll i landet. Din placering för detta uppdrag är på vårt Göteborgskontor, men uppdragen kan vara även på annan ort.

Som sökande ser vi gärna att du har erfarenheter inom entreprenadjuridik, men främst att du har dokumenterade kunskaper av miljötekniska utredningar av föroreningar i mark, vatten och luft samt byggnader. Uppdragen som miljökonsult eller uppdragsledare hos oss kan vara gentemot flera olika typer av verksamheter, såväl inom offentlig sektor som inom det privata. Detta kan innefatta miljötekniska markundersökningar i samband med planering, projektering, byggnation och exploatering. Dina uppdrag kan också innefatta att upprätta provtagningsplaner, riskbedömningar, åtgärdsutredningar och miljökontroll vid saneringar. Du behöver kunna utföra provtagningar i fält vid behov och det är meriterande om du är certifierad som provtagare på några eller alla medier.

Vi lägger även en stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är planerande, kvalitetsmedveten, relationsskapande, kommunikativ samt att du har god samarbetsförmåga. Att kunna arbeta såväl självständigt som i team är viktigt för oss på Mitta. Du har körkort för personbil samt är flytande på svenska språket i tal och skrift. Vi erbjuder dig en miljö där du får arbeta väldigt fritt med ett eget ansvar, men vi ser också att vi kan stimulerar din personliga utveckling med ett internt nätverk av kunniga miljökonsulenter med möjligheter till utbyte av erfarenheter. Vi har också kollegor inom angränsande områden som geoteknik, fältgeo, geolabb och inom mätningsteknik både lokalt i Göteborg och nationellt.

Låter det intressant? Då är du välkommen att skicka in din ansökan senast den 2020-06-21. Vi arbetar löpande med urval, du kan därför att komma att bli kontaktad innan ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår verksamhetsutvecklare tillika nationell samordnare inom miljö, Alexandra Frost på tel. 070 – 644 96 36 eller via mail, alexandra.frost@mitta.se.

Du kan även kontakta rekryterande chef i Göteborg, Christina Mörtvik på tel. 073-624 68 43 eller via mail, christina.mortvik@mitta.se

Läs gärna mer om oss på www.mitta.se

Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.

Det senaste