nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Miljöutredare

Om jobbet

Det är full fart på ÅF och vi vinner ständigt nya och spännande uppdrag! Därför breddar vi vårt utbud av lokala ÅF-kontor med en etablering inom Samhällsbyggnad i Ludvika. Du kommer vara med från början och tillsammans bygger vi upp verksamheten från grunden, där du har möjlighet att vara med och sätta prägeln framåt.

Till vårt nystartade kontor i Ludvika söker vi nu flera miljöutredare som vill fortsätta sin utveckling inom några av våra pågående och kommande projekt.

Samhällsplaneringsgruppen i Ludvika är en expansiv enhet som arbetar med olika typer av projekt. Exempel på uppdrag som kan bli aktuella för dig är miljöbeskrivningar och miljökonsekvensbeskrivningar för vägplaner och detaljplaner samt uppdrag inom förorenad mark och naturvärdesinventeringar.

Du har möjlighet att utvecklas i din roll som miljöutredare och i framtiden bli expert inom ditt område. Gruppen samarbetar med bl.a. Trafikverket, kommuner, bolag och andra exploatörer så projekten du involveras i kommer att vara varierande.

På ÅF har såväl erfarna som yngre konsulter uppdrag, som varierar i storlek och omfattning, och som spänner från förstudier och projektering till omfattande och komplexa totallösningar. Vi har ett nära och givande samarbete med andra delar inom ÅF, vilket genererar kraftfulla och spännande åtaganden.

Vi är övertygade om att en lokal förankring tillsammans med ett gränslöst samarbete gör oss både till den attraktivaste arbetsgivaren samt den bästa partnern för våra kunder. Det medför att vi kan erbjuda en socialt hållbar arbetsplats som ger de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll som Miljöutredare hos oss.

Bättre sätt att bygga sin framtida karriär finns inte!

Vem är du?

Vi satsar nu och för att kunna möta tillväxten söker vi därför dig som:

  • Har längre erfarenhet som miljöutredare och som söker nya utmaningar och vill vidareutvecklas hos oss.
  • Är nyexaminerad, eller har några års erfarenhet inom branschen och som vill utvecklas i rollen tillsammans med oss.

Utbildningsmässigt ser vi att du har en högskole- eller civilingenjörsexamen, eller har samlat på dig motsvarande färdigheter genom längre erfarenhet i branschen.

Som person är du nyfiken och intresserad av ditt teknikområde samt har energi och driv. Du har lätt för att förstå och delta i tekniska diskussioner och trivs i en fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt. Självklart ser du dig själv som en lagspelare och du drivs av att ständigt utveckla dig själv och din omgivning.

Även om vi är ett internationellt företag ser vi att du behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift, för att kunna tillmötesgå våra kunders behov. Då tjänsteresor kommer att förekomma är körkort därför ett krav. I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen till oss och vi ser fram emot din ansökan.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. 

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.
ÅF – Innovation by experience.

Kontaktuppgifter för frågor

Jan Lundberg
+46 105055172
jan.i.lundberg@afconsult.com

Annonsör ÅF

Ansökan stängd

Ansökningstiden för tjänsten har passerat.
För att se våra öppna tjänster, klicka här!

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4