Miljösamordnare

Om tjänsten

Miljösamordnare

Tjänst: Miljösamordnare

Företag: Västra Götalandsregionen

Sista ansökan: 2022-02-22

Ansökan: Ansök här

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Ekonomiavdelningen i Närhälsan består av drygt 30 medarbetare fördelat på tre olika enheter, redovisning, controlling och lokal- och miljö. Lokal- och miljöenhetens 12 medarbetare är placerade på fyra olika lokalkontor, Göteborg, Skövde, Vänersborg och Borås.

Om arbetet

Förvaltningens miljöarbete fokuserar på att stödja verksamheterna, både chefer och miljöombud, i arbetet med miljödiplomering och implementering av regionens miljöprogram. Du kommer också att arbeta med att ta fram interna rutiner och vara delaktig i planeringen och genomförandet av interna miljöutbildningar. I rollen ingår även att arbeta med förvaltningens olika lokalprojekt som planeringsledare. Det innebär att du stöttar verksamheterna i den förändringsprocess som en lokalförändring innebär.

Vi erbjuder dig en varierande, bred och utmanande roll där du får ett spännande uppdrag som ställer krav på din förmåga att växla mellan helhetssyn och detaljer.

Om dig

Du har högskoleutbildning med miljöinriktning eller annan högskoleutbildning och med en påbyggnadsutbildning inom miljöområdet. Det är meriterande om du har erfarenhet av ISO 14001 då vi påbörjat ett arbete med att införa detta. Det är även meriterande om du har erfarenhet av projektledning.

Du har ett engagemang i miljöfrågor och förmåga att få med dig andra i dessa frågor. Du kommer att ansvara för att hålla samman olika projekt och processer och därför behöver du vara bra på att organisera och strukturera ditt arbete.

Du behöver vara lyhörd och förstå kundens behov och förutsättningar för att säkra kvalitén i leveranserna. Att du har intresse av att arbeta med utveckling och förbättringsarbete ser vi som självklart.

Du bör vara självständig i ditt arbetssätt, ha god samarbetsförmåga samt uppskatta att arbeta i en serviceorganisation. Arbetet innebär många kontakter såväl internt som externt och kräver en god kommunikativ förmåga i tal och skrift.

Övrigt

Placeringsort är i första hand på lokalkontoret i Skövde, men kan diskuteras.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system – kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.

Det senaste