nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Miljökonsult till Bjerking i Uppsala

Bjerking AB är Sveriges äldsta medarbetarägda teknikkonsultföretag. Företaget är heltäckande inom bygg och anläggning och erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom samhällsbyggnad. Bjerking har kontor i Uppsala (HK), Stockholm och Enköping och har över 370 medarbetare anställda idag och planerar att bli fler. Vår starka position på marknaden grundas av engagemang inom hela avdelningen med en vilja att göra vårt yttersta för att få en bra slutprodukt och en nöjd kund. På Bjerking är samtliga medarbetare delägare vilket skapar en unik ”Vi” känsla, hög delaktighet och ett stort engagemang. Vi är stolta över Bjerking!

På Miljöenheten jobbar ca 30 personer med inre och yttre miljöfrågor i plan-, bygg- och anläggningsprojekt: MKB, tillståndsfrågor, miljöklassning och –samordning, energi, materialinventering m.m. Bjerkings medarbetare bidrar med miljökompetens under ett projekts hela livscykel, allt från förstudie till driftskede och efterföljande kontroll.

Nu söker vi en Miljösamordnare – MKB till Bjerking!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta självständigt med handläggning av MKB- och tillståndsfrågor, miljösamordning och utredning inom teknikområdet miljö. Ditt arbete kommer att omfatta nära samarbete med kunder, miljökonsulter och andra teknikspecialister på Bjerking.

Bakgrund och personliga egenskaper

Du har några års erfarenhet av MKB och tillstånd enligt Miljöbalken och vill jobba som MKB-redaktör, Teknikansvarig Miljö och Miljösamordnare, alternativt har ett eget specialistområde inom miljö. Du har relevant högskoleutbildning inom miljö, t.ex. landskapsarkitekt, civilingenjör eller biolog. Det är meriterande om du har arbetat med MKB-ansvar eller som teknikansvarig i olika sammanhang, t.ex. detaljplaner, väg- och järnvägsplaner, industriverksamhet, m.m. Du är väl förtrogen med arbete i MKB-processens olika skeden, du är van vid myndighetskontakter, du har ett eget driv och du är duktigt på att ta initiativ.

Bjerking erbjuder dig

Både företaget och enheten befinner sig i en expansiv fas och det finns goda möjligheter till utveckling och karriär. Bjerking sitter i moderna lokaler och har ett generöst paket med förmåner gällande friskvård, sjukvårdsförsäkring och bonus som är lika för samtliga medarbetare.

På Bjerking är samtliga medarbetare delägare, vilket skapar en unik ”Vi-känsla”, hög delaktighet och stort engagemang!

Annonsör Bjerking

Ansökan stängd

Ansökningstiden för tjänsten har passerat.
För att se våra öppna tjänster, klicka här!

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4