nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Miljöingenjör sökes till stort energibolag i Västerås

Är du en nyexad ingenjör med ett genuint intresse för miljö? Eller har du några års erfarenhet utav miljöarbete och känner att du vill fortsätta utvecklas inom området? Vill du också arbete på ett företag som hela tiden gått i bräschen när det gäller att värna vår miljö? Då kan det vara dig vi söker! I tjänsten som miljöingenjör kommer dina arbetsuppgifter formas efter din vilja och engagemang. Du kommer tillhöra ett team av miljöingenjörer som stöttar varandra och har en bra gruppdynamik. Urval sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Vi söker nu för kunds räkning, med säte i Västerås, en miljöingenjör.

Vem är du?

 • Vi ser att du är utbildad miljöingenjör alternativt har du en ingenjörsutbildning med fokus mot energi och miljö eller likvärdig kompetens/arbetslivserfarenhet.
 • Du har kunskap om miljöpåverkan och har en god kommunikativ förmåga då tjänsten innefattar kommunikation med driftorganisationen samt myndigheter.
 • Du har en positiv inställning, samarbetsvilja och du drivs av ständig utveckling och nya utmaningar. Som miljöingenjör bör du vara initiativtagande och ha ett gott engagemang.
 • Du har erfarenhet av arbete utifrån miljöbalken eller har kännedom om den
 • Du har goda kunskaper i Excel
 • Du har B-körkort

Du kommer tillhöra enheten optimering & analys vars ansvar ligger i att bevaka den dagliga driften på kraftvärmeverket. Enheten samarbetar också med övriga organisationen för att minimera verksamhetens miljöpåverkan både på kort och lång sikt. Gruppen av miljöingenjörer som du kommer tillhöra agerar även som stöd för affärsområdet Värme i miljöfrågor.

Dina huvuduppgifter kommer inkludera följande:

 • Medverka och ansvara för den dagliga uppföljningen av miljövärden
 • Återkoppla och arbeta med produktionsavdelningen gällande egenkontroll och ständiga förbättringar (utsläpp till luft och vatten samt lukt)
 • Arbete med rutiner och checklistor kopplade till miljöenhetens arbete
 • Återkoppla och rapportera till tillsynsmyndigheten
 • Behjälpa att uppfylla kraven i ISO 14001
 • Kortare miljöutredningar

Ort: Västerås

Startdatum: 2 maj – urval sker löpande! Tjänsten kan komma att tillsättas innan startdatum. Skicka därför din ansökan redan idag.

Omfattning: Heltid

Uppdragslängd: 9-12 månader visstidsanställning

För mer information kontakta: Mirza Mulaosmanovic, mirza.mulaosmanovic@dfind.se

Organisations-/företagsbeskrivning:

Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Ansökan till tjänsten görs via www.dfind.se/science-engineering och urval sker löpande, så sök redan idag. Välkommen med din ansökan!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vi ser fram emot din ansökan!

Annonsör Dfind Science & Engineering AB

Ansökan stängd

Ansökningstiden för tjänsten har passerat.
För att se våra öppna tjänster, klicka här!

Fler nyheter

 • Annonskod Huvudspalten 4