Miljöingenjör / Miljökoordinator till St1 Refinery

Om tjänsten

Miljöingenjör / Miljökoordinator till St1 Refinery

Tjänst: Miljöingenjör / Miljökoordinator till St1 Refinery

Företag: St1 Refinery

Sista ansökan: 2019-04-19

Ansökan: Ansök här

Arbetsbeskrivning
Som Miljöingenjör / Miljökoordinator hos oss kommer du att ingå i ett team på fyra personer inom St1’s Miljögrupp och du kommer att vara en viktig och drivande kugge i vårt miljöarbete på raffinaderiet i Göteborg.

I rollen ingår att ansvara för frågor gällande miljötillstånd, kemikaliehantering, besiktningar, interna och externa revisioner med avseende på miljö samt rapportering till berörda parter och myndigheter. Du kommer att bidra med din expertis i förbättringsarbeten och projekt, där miljöfrågor är en naturlig och viktig del.

Du känner till den lagstiftning som är kopplad till vår verksamhet och du kommer att bidra till att implementeringen av rådande och framtida lagstiftning implementeras och efterlevs i vår organisation. Som Miljöingenjör / Miljökoordinator kommer du både vara involverad i interna och externa arbetsgrupper där miljöfrågor är i stort fokus.

I rollen ingår att stötta och informera kollegor, samarbetspartners och kunder med din expertis och som Miljöingenjör / Miljökoordinator kommer du ha möjlighet att påverka beslut inom organisationen.
 
Vem är du?
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning med inriktning i miljö, teknik eller naturvetenskap. Vi ser gärna att du har erfarenhet i miljöfrågor från en processindustri eller liknande verksamhet. 

För detta uppdrag med många återkommande och komplexa arbetsuppgifter krävs noggrannhet, drivkraft och det är viktigt att du har ett engagemang samt att du är lyhörd inför dina medarbetare.
Du är en positiv och utåtriktad person som alltid ser möjligheter, är duktig på att strukturera ditt arbete och på att skapa goda relationer. Då rollen har stor kontaktyta gentemot andra avdelningar, myndigheter och nätverk krävs att du kan uttrycka dig väl på svenska, i såväl tal som skrift.

Som person känner du dig bekväm med att ta initiativ och agerar med självförtroende. Du delar med dig av din expertis och sakkunskap och utvecklar hela tiden din profession.

Vad kan St1 erbjuda dig?
Inom företaget pågår ett spännande utvecklingsarbete och St1 erbjuder dig ett utmanande, omväxlande och inspirerande arbete. Du kommer att arbeta i ett företag där din insats syns och påverkar i en miljö där du blir en viktig del av teamet.

Vi erbjuder:

  • Ett utvecklande och spännande arbete i en bransch som är under stor förändring med flera spännande projekt
  • Bonuslön
  • Träningsmöjligheter, motionsbidrag samt subventionerad företagshälsovård
  • Föräldrautfyllnad av lön
  • Andel i företagets vinstandelsstiftelse m.m

Hur söker jag tjänsten?
Sök tjänsten genom att trycka på ansökningsknappen, då får alla som är inblandade i rekryteringen tillgång din ansökan. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt.

Kontakt:
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta
Alexandra Baeza Isaksson på telefon 031- 744 63 88.

Varmt välkommen med din ansökan! 

St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Målet är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Koncernens energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till etanolbränsle som görs på restprodukter från livsmedelsindustrin. På St1 Refinery AB förädlas årligen 4 miljoner ton råolja från Nordsjön. Under det senaste decenniet har hundratals miljoner kronor investerats för tillverkning av produkter av bästa miljöklass och för att minska utsläppen från produktionen. Vi är ett av de mest energieffektiva raffinaderierna i världen. Raffinaderiet levererar fjärrvärme till Göteborgs stad och är sedan 1997 miljöcertifierat enligt EMAS och ISO 14001. Vi är ungefär 210 anställda vid raffinaderiet som är beläget på Hisingen. Läs mer på www.st1.se 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process. 

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Jag godkänner att Miljö & Utveckling sparar mina uppgifter
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.