MILJÖINGENJÖR

Om tjänsten

MILJÖINGENJÖR

Tjänst: MILJÖINGENJÖR

Företag: bsv arkitekter

Sista ansökan: 2020-02-20

Ansökan: Ansök här

bsv söker efter en engagerad, drivande miljöingenjör som tillsammans med vår miljöchef, planingenjör och andra kreativa medarbetare vill vidareutveckla verksamheten inom miljöfrågor kopplade till bygg- och anläggningsprojekt.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter, bra förmåner och mycket flexibla arbetstider så att du kan hitta balans mellan arbete, familj och fritidsintressen.

Miljörådgivning

bsv bevakar miljöaspekter vid byggnation och samhällsplanering som möter ökande krav på en hälsosam inom- och utomhusmiljö. Vi bistår med anpassade lösningar för kemikalie- och energianvändning, vatten- och luftkvalitet, mätning av fukt och inomhusklimat. bsv anlitas av alltfler företag för en strategisk rådgivning, vid fastighetsaffärer och värdering av miljöskulder, MKB, miljötekniska utredningar, riskanalyser m.m.

Dina erfarenheter

Du är utbildad miljöingenjör, civilingenjör eller likvärdigt med några års erfarenhet från konsultbranschen. För oss är det viktigt med praktiska erfarenheter från miljöinventering, undersökning av mark och grundvatten, provtagning etc. Har du jobbat med riskbedömning eller energi- eller trafikutredning så är det positivt.

Dina egenskaper Som person vill vi att du är självgående, initiativtagande och drivande. Du ska klara av att;

…genomföra arbetsuppgifter i grupp eller självständigt
…uttrycka dig i tal och skrift och vara en god kommunikatör
…sälja in, planera och lägga upp uppdrag

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Placering: något av våra kontor

Kontaktperson: 
Annacarin Holm, dir 010-1300 334
Ansökan:
Skicka till jobb@bsv.se

Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.