Miljöchef Boliden Rönnskär

Om tjänsten

Miljöchef Boliden Rönnskär

Tjänst: Miljöchef Boliden Rönnskär

Företag: Adecco Sweden AB

Sista ansökan: 2019-08-18

Ansökan: Ansök här

Nu söker vi efter Boliden Rönnskärs nya Miljöchef i Skelleftehamn! Arbetar du som ledare idag inom miljöområdet? Trivs du med att arbeta med utveckling och ständiga förbättringar? Då är tjänsten som Miljöchef på Boliden Rönnskär perfekt för dig, sök tjänsten idag!

Om tjänsten
Som Miljöchef ansvarar du för frågor inom områdena, miljö, energi, klimat samt kemikalier. Det ingår också att vara övergripande ansvarig för personal, kvalitet, effektivitet, säkerhet, arbetsmiljö och budget inom miljösektionen.

Du kommer att arbeta med att ständigt utveckla effektiva arbetssätt samt miljöorganisationen gentemot produktion, service och projektorganisationerna.

I uppgifterna ingår också att ansvara för rapportering till myndigheter enligt lagstiftning, egenkontroll och myndighetsbeslut samt bevaka nya direktiv och lagar inom miljöområdet. Du deltar i arbetet med pågående och framtida miljöutredningar samt kunskapsuppbyggnad inom sektionen.

Om dig
Vi söker dig som trivs att arbeta med förändring och som inte räds nya arbetssätt. Du tror på ständiga förbättringar, är väl förtrogen med det LEAN baserade arbetssättet och är trygg i din ledarroll. Dokumenterad kunskap och erfarenhet av arbete inom miljöområdet är ett krav samt att du har några års erfarenhet som ledare. Meriterande är erfarenhet av att arbeta med utredningar, myndighetkontakter och miljöprövningar. Vidare ser vi att du som person är relationsbyggande, engagerad, kommunikativ och affärsmässig. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Boliden Rönnskär
Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare.

På Boliden Rönnskär möter du en erfaren och engagerad personal som tycker att god miljö är viktigt och har ett högt säkerhetstänk.

Om anställningen
Boliden Rönnskär har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Mari Nilsson via tfn 070-3897048 alt mari.nilsson@adecco.se

Fackliga kontakter: Joachim Pettersson, Sveriges Ingenjörer, 0910-77 37 45 Mikael Norrby, Unionen, 0910-77 37 76 Anders Wikström, Ledarna, 0910-77 31 75

Välkommen med din ansökan!

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Jag godkänner att Miljö & Utveckling sparar mina uppgifter