Miljö- och Kvalitetsansvarig Veho Bil Sverige AB

Om tjänsten

Miljö- och Kvalitetsansvarig Veho Bil Sverige AB

Tjänst: Miljö- och Kvalitetsansvarig Veho Bil Sverige AB

Företag: Veho Bil Sverige AB

Sista ansökan: 2024-04-30

Ansökan: Ansök här

Som Miljö- och kvalitetsansvarig kommer du att vara en nyckelspelare när det kommer till att samordna och utveckla våra miljö- och kvalitetsfrågor på ett systematiskt, ansvarsfullt och långsiktigt sätt.

Dina huvudsakliga ansvarsområden på våra anläggningar kommer att inkludera:

 • Kemikaliehantering
 • Ackreditering
 • Miljötillsyn
 • ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015
 • Säkerställa efterlevnad av relevanta lagar och förordningar inom miljö och kvalitet
 • Driva samt stötta tillståndsansökningar
 • Upphandling av fastighetstjänster/-avtal.
 • Avfallshantering
 • GDPR

Vem du är:

Vi ser gärna att du har akademisk utbildning eller har annan för tjänsten relevant utbildning alternativt arbetslivserfarenhet inom området som bedöms likvärdig. Vidare är du van att ta ansvar och genomföra internrevisioner samt har erfarenhet av tillståndspliktiga anläggningar inklusive tillsyn och kontakt med myndigheter. Att jobba med riskbedömningar, analyser samt avvikelsehantering är uppgifter som ligger dig extra varmt om hjärtat. Du har även erfarenhet från kemikalieregister inklusive medicinska bedömningar och riskanalyser.

I tjänsten ingår hållbarhetsrapportering då koncernen vill vara en förebild för hållbarhet inom bilindustrin.

Du förväntas vara rådgivande och kompetensstöd i ovanstående frågor för hela organisationen samt löpande rapportera uppgifterna inom ditt ansvarsområde till ledningsgruppen.

Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete och har förmågan och intresse av att hantera flera uppgifter samtidigt. Du är van att följa och utveckla processer och rutiner inom ditt ansvarsområde. Du har förmågan att se vad som behöver prioriteras och ser alltid till att göra ett bra jobb och leverera enligt tidsplan. För att lyckas i rollen krävs att du är flexibel, förändringsbenägen och har en stark vilja att lära dig nya saker.

Då du kommer att vara en servicefunktion gentemot kunder, kollegor och samarbetspartners är det viktigt att du är serviceinriktad, social och positiv. Dessa egenskaper visar du också självklart gentemot dina kollegor på jobbet. Du bidrar med god stämning och prestigelöshet som genererar den speciella teamkänslan och yrkesstoltheten som finns hos oss inom Veho Bil.

Självklart talar och skriver du flytande svenska och engelska samt innehar B-körkort då det förekommer arbetsresor mellan våra anläggningar i Sverige.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

 • ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015, ISO 17020
 • SAM-arbete samt van att läsa och förstår AFS:are och dess betydelse för organisationen

Vi erbjuder dig:

Veho Bil erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i ett flexibelt, ödmjukt team som kännetecknas av familjär stämning där vi alla hjälper varandra, accepterar varandras olikheter och har nära till skratt. Vi visar stort engagemang och mycket arbetsglädje och din kompetens kommer att göra skillnad. Om du är en person med ansvarstagande och egen drivkraft finns stora möjligheter till utveckling.

Vi tycker det är viktigt att du trivs hos oss. Vi har ett stort engagemang och mycket arbetsglädje och med din kompetens är vi övertygade om att vi tillsammans kommer att göra skillnad och lyckas.

Förutom kompetensutveckling erbjuder vi andra förmåner, friskvårdsbidrag, avdelningsaktiviteter med mera.

Vi har också ett samarbete med Great Place To Work där vi jobbar med olika aktiviteter och ett kontinuerligt förbättringsarbete för att bibehålla rankningen som en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Din ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning heltid som inleds med sex månaders provanställning. Tjänsten är stationerad på vår anläggning i Smista, Stockholm, men tjänsteresor förekommer till våra övriga anläggningar i Sverige.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktperson: Gustav Lindberg, Ekonomichef
gustav.lindberg@vehobil.se
08-51789284

Senaste nytt

Biologisk mångfald

Klimat

Krönika

Karriär

Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.