nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Miljö- och Kvalitetsansvarig till Tankclean

Tankclean Sweden är Nordens största företag inom tankrengöringsbranschen. Med 32 000 uppdrag varje år och ett dedikerat team om 35 medarbetare utför vi rengöringsarbeten, reparations- och underhållsarbeten, terminalhantering, värmningar och andra kundunika önskemål. Idag har vi fem miljögranskade fullserviceanläggningar och med vår position på marknaden ser vi det som en självklarhet att leda miljöarbetet framåt i vår bransch – i allt som vi åtar oss. Och det är här du kommer in! Tillsammans med Oddwork söker vi nu vår nästa Miljö- och Kvalitetsansvarig – rustad med framåtanda och en nytänkande ådra. Vill du driva utvecklingen inom kvalitet, hälsa, säkerhet och miljö i en organisation med nära till beslut och där ditt avtryck blir synligt från dag ett? Önskar du vara en del av ett team med såväl skärpa som hjärta? Härligt, fyll på med nytt kaffe och ge oss tre minuter – du har (potentiellt) precis hittat ditt nästa jobb!

OM TJÄNSTEN SOM MILJÖ- OCH KVALITETSANSVARIG
I rollen som Miljö- och Kvalitetsansvarig på Tankclean kommer du direkt att bli en nyckelperson på ett bolag som befinner sig i en mycket spännande fas av sin resa. Detta är nämligen ett företag där såväl miljö- som kvalitetsarbetet är starkt förankrat i hela organisationen: i dagsläget projekterar Tankclean för egna anläggningar för vattenrening med en helt miljövänlig process – ämnade för både intern och extern mottagning av processvatten. Som ny Miljö- och Kvalitetsansvarig kommer du att bli en del av detta projekt och således ansvarig för tillståndsfrågor samt stora delar av projekteringen av dessa nya reningsverk.
 
Till dina ansvarsområden hör vidare ett övergripande kvalitetsarbete med SQAS granskningar, bolagets systematiska arbetsmiljöarbete och att säkerställa att Tankclean lever upp till de miljökrav som ställs på verksamheten i utfärdade tillstånd. En stor del av ditt arbete ägnas med andra ord åt verksamhetens olika tillstånd och följaktligen kontakten med relevanta tillsynsmyndigheter och underleverantörer. Hittas titeln Miljö- och Kvalitetsansvarig i ditt nuvarande CV är standarder, policys och processer en självklar del av din vardagsvokabulär – minst lika självklar som de huvudsakliga arbetsuppgifter som tillhör tjänsten. Vad tror du, är du experten vi är på jakt efter?

VI SÖKER DIG SOM…
… är orädd, prestigelös och innovativ! Vare sig det handlat om grupparbeten under din utbildning eller arrangerandet av en god väns överraskningsfest är det ofta ditt namn som dyker upp bland de ansvariga. Du är helt enkelt förtroendeingivande och såväl din trygghet som sociala förmåga lyser igenom – oavsett sammanhang. Vidare driver gärna dina egna projekt och sporras av chansen att få komma med nya idéer och förslag. Starkt driv, hög energinivå och passionerad entreprenörsanda? Helt klart faktorer som lockar dig!
 
För tjänsten som Miljö- och Kvalitetsansvarig på Tankclean ser vi att du har tidigare erfarenhet av en liknande roll där arbete med kvalitet, hälsa, säkerhet och miljö stått i fokus. Du känner dig trygg i din yrkesroll och är redo att direkt kavla upp ärmarna och göra skillnad! På Tankclean kommer du att jobba nära övrig ledningsgrupp och är underställd bolagets Operations Manager. I ditt ansvar för säkerhet, hälsa, kvalitet och miljö blir du experten i dessa frågor, vilket även ställer krav på att du är skicklig på att pedagogiskt kommunicera dessa till resten av teamet.
 
Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos Tankclean.

VAD TANKCLEAN ERBJUDER DIG
På Synnerödsvägen 11 möts du inte bara av härligt ljusa, nybyggda kontorslokaler. När du kliver in genom dörrarna här kommer du nämligen att välkomnas av ett familjeägt bolag där passion är ett ledord. Läste du inledningen noggrant minns du att vi beskrev dina (potentiellt) framtida kollegor som ett team med såväl skärpa som hjärta. En beskrivning som stämmer väl på samtliga av de 35 fantastiska medarbetare som väntar på att få välkomna dig!
 
Är du Tankcleans nästa Miljö- och Kvalitetsansvarig? Då tycker vi att du ska skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi ser framemot att höra från dig och önskar du genast läsa mer om företaget? Vad kul, in och kika här.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Talent Manager Amy Disley, amy@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2018-06-01

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding. 
Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta det av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame, som finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!

Annonsör Tankclean

Ansökan stängd

Ansökningstiden för tjänsten har passerat.
För att se våra öppna tjänster, klicka här!

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4