Kvalitets- och miljösamordnare sökes till kund

Om tjänsten

Kvalitets- och miljösamordnare sökes till kund

Tjänst: Kvalitets- och miljösamordnare sökes till kund

Företag: Arena Personal Nordic AB

Sista ansökan: 2018-11-30

Ansökan: Ansök här

Om tjänsten
Vi söker nu en driven person som ska stödja vår kund med kvalitets- och miljörelaterade frågor. Tjänsten innebär att du blir anställd hos Arena Personal och arbetar på uppdrag hos kunden i sex månader. För rätt person finns möjlighet för förlängning eller att bli övertagen av kund.

Kunden finns i Torshälla, en liten bit utanför Eskilstuna. De tillverkar ett metallpulver som bland annat används till ventiler och andra komplicerade konstruktioner inom bland annat olje- och gasindustrin. Det finaste metallpulvret används också till klockor, prydnadsföremål, till Iphone och andra detaljer i elektronik.

Du kommer att ansvara för underhåll och dokumentation av verksamhetssystem inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Det innebär upprättande och underhåll av provningsinstruktioner i SAP, integrera kvalitetsarbetet i SAP, ta fram instruktioner och rutiner till, och underhåll av ledningssystem inom miljö och kvalitet. Uppföljning och rapportering i kvalitets och miljöfrågor och genomföra interna revisioner inom miljö- och kvalitetsområdet.

I avdelningen ingår fyra laboratorietekniker och du kommer att rapportera till arbetsmiljö, miljö och kvalitetschef.

Din profil
För att passa i rollen har du en godkänd och avslutad gymnasieutbildning inom teknik eller natur. Det är meriterande om du även har en högskole-/universitetsutbildning inom relevant område. Du har aktivt arbetat med kvalitet och miljö inom tillverkande industri och har tidigare erfarenhet med att arbeta i SAP. Har du även arbetat med internrevision inom kvalitet och miljö är det ett plus. Du behärskar det svenska och engelska språket i både skrift och tal.

Vi ser gärna att du är en handlingskraftig person som är trygg i dig själv och kommunikativ. Du är ansvarsfull, flexibel och förstår vikten i ditt arbete.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så skicka in din ansökan redan idag.

Vi erbjuder
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens. Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet. Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd. Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Om verksamheten
Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.

Ansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter. 3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag – vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Miljö & Utveckling sparar mina uppgifter
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.