Kvalitets- och miljöchef till Coromatic

Om tjänsten

Kvalitets- och miljöchef till Coromatic

Tjänst: Kvalitets- och miljöchef till Coromatic

Företag: Coromatic AB

Sista ansökan: 2020-08-28

Ansökan: Ansök här

Trivs du med att arbeta med engagerade och erfarna kollegor med en enastående gruppdynamik? Vill du jobba i en organisation som genomsyras av förtroende och frihet under ansvar? Hos oss på Coromatic erbjuds du ett ansvarsfullt och utvecklande jobb där du får vara med och bidra till att verksamheter som sjukhus och räddningstjänster kan driva sin verksamhet utan avbrott.

Om rollen

Som kvalitets- och miljöchef ligger fokus på att upprätthålla ISO-certifieringar från externrevisor, samt att upprätthålla andra lagkrav så som GDPR. Du leder och samordnar arbetet som utförs av kvalitets- och miljöansvariga i de nordiska länderna samt ansvarar för kvalitet och miljöfunktionen i Sverige. I rollen ingår att:

 • ta ansvar för företagets internrevisionsfunktion samt den externa ISO 9001 och 14001-revisionen, Code of conduct och hållbarhetsredovisning
 • systematiskt driva förbättringsarbetet med stöd i exempelvis riskanalyser, kvalitets- och miljömål och nyckeltal för bolagets processer
 • utveckla ledningssystemet
 • vara ledningens representant i kvalitets- och miljöfrågor
  bistå verksamheten i myndighetskontakter i kvalitets- och miljörelaterade ärenden
 • ansvara för GDPR, avvikelserapportering och visselblåsarfunktion

I rollen rapporterar du till ledningsgruppen samt arbetar tätt ihop med verksamhetsansvariga på företaget.

Vem är du?

För att kunna utföra jobbet på bästa sätt ser vi att du har med dig:

 • Erfarenhet av att arbeta med internrevision samt kvalitets- och miljöledning
 • Högskoleexamen
 • Engelska i tal och skrift
 • Mycket goda kunskaper i Officepaketet

Vi letar efter dig som trivs i en ansvarsfull och självständig roll, och är van att ta egna initiativ och driva arbetet i mål. Du arbetar strukturerat och har en bra förmåga att prioritera. Du är van att samarbeta med andra, är tydlig i din kommunikation och har förmåga att skapa goda relationer.

Om Coromatic

Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan.

När strömmen går ser vi till att Universitetssjukhuset i Linköping alltid har strömförsörjning för fungerande operationssalar och vård. Vi säkrar att Färöborna kan kommunicera med den uppkopplade världen även vid driftsstopp, och att flygplanen alltid kan landa säkert på Bromma flygplats

Coromatic har mer än 500 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. Coromatic är en del av E.ON koncernen. Som kvalitets- och miljöchef hos oss är du med och skapar ett säkrare samhälle.

 

Låter vi som rätt match för dig? Välkommen in med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten? Kontakta gärna rekryterande chef Sophie Reinius på sophie.reinius@coromatic.se.

Till alla rekryteringssäljare: Tack för att du tänker på och vill hjälpa oss. För att vi alla ska kunna använda vår tid på bästa sätt vill vi vara tydliga med att vi har kontakt med de samarbetspartners som vi behöver och i dagsläget inte är intresserade av fler. Vid frågor är du välkommen att höra av dig till stina.zillen@coromatic.se.

Ansök här

Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.