Kvalitets- och Miljöchef inom hållbart byggande

Om tjänsten

Kvalitets- och Miljöchef inom hållbart byggande

Tjänst: Kvalitets- och Miljöchef inom hållbart byggande

Företag: Part Construction AB

Sista ansökan: 2021-10-15

Brinner du för kvalitets- och miljöfrågor och drivs av att leverera rätt kvalitet och produkter där vi tar miljöansvar?

Vill du vara med och utveckla processerna för att leva upp till våra kunders nutida och framtida krav? Då vill vi träffa dig!

Våra kunder är främst bygg- och fastighetsbolag. Våra marknader är Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi har rationellt industriellt byggande i fokus.

Om tjänsten

Som kvalitets- och miljöchef i PartGroups bolag Part Construction kommer du att ansvara för vårt åtagande till kunder, leverantörer och medarbetare gällande företagets kvalitets- och miljöarbete.

Din huvuduppgift innebär ett övergripande ansvar för att leda och utveckla kvalitets- och miljöarbetet inom Part. Tillsammans med ledningsgruppen och övrig personal tillse att företagets kvalitet- och miljösäkras utifrån gällande lagar och regler, kundkrav, affärsidé samt företagsstrategier. Du skall representera företaget i relaterade frågor samt ansvara för företagets interna kvalitets- och miljörevisioner. Rollen innebär ett nära samarbete med företagen som ingår i koncernen.

Du leder styr och utvecklar en befintlig kvalitetsorganisation med ökat fokus på framtidens kvalitets- och miljöfokus. Du samarbetar nära och rapporterar direkt till Platschef. Du ingår i ledningsgruppen.

Kompetenser/Förmågor

 • Du är en duktig ledare som kan visa på goda resultat och goda referenser från tidigare uppdrag inom kvalitet och miljö.
 • Vi ser gärna att Du har erfarenhet från industriell produktion.
 • Du har ett uttalat driv och en vilja att strukturera arbetet. Som person är du prestigelös med ett sinne för att hantera en varierande roll, med flera projekt i gång.
 • Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen

 • Identifiera utvecklingsområden, planera, prioritera och utvärdera insatser samt aktivt delta vid implementering
 • Ansvara för och utveckla besiktningsavdelningen som jobbar med kvalitetssäkring av produktion, består av ca 15 medarbetare.
 • Bevaka och utvärdera kvalitets- och miljöarbetet, statistiskt dokumentera och föreslå förändringar
 • Leda, planera, genomföra och följa upp internrevisioner
 • Samverka med ledningsgrupp och produktionsledning i kvalitets- och miljöarbetet
 • Mäta och utveckla metoder för att mäta kvalitetsprestanda i tillverkningsprocesser
 • Utvärdera och implementera åtgärder för att förbättra effektivitet och kvalitet
 • Säkerställa att den interna kvalitetssäkringen uppfyller produkternas respektive krav
 • Bevaka och förnya typgodkännande och certifieringar som finns inom koncernen
 • Ansvarig för hållbarhet och hållbarhetsredovisning

Dina personliga egenskaper är av mycket stor vikt

Som ledare har du ett driv och är bra på kommunikation. Du är bra på att skapa förtroende såväl hos dina medarbetare som till dina kollegor. Du är bra på att organisera och att sätta dig in i de olika rollerna på avdelningen. Du är nyfiken, utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med nya människor och kan skapa goda relationer. Du arbetar strukturerat, noggrant och trivs med att ta ett eget ansvar. Lika viktigt för oss är att du är en kollega som bidrar till ett positivt klimat.

Ansökan

Tillträde: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Önskvärt är närhet till vår produktionsort Kalix

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Jonas Larsson, Platschef, på telefon 070-313 05 55 eller maila till jonas.larsson@partgroup.se

Skicka in din ansökan, märkt ”Kvalitets-och miljöchef” till ansokan@partgroup.se. Bifoga personligt brev och CV. Sista dag för ansökan är 2021-10-15. Urval görs löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tror på mångfald och ser gärna både kvinnliga och manliga sökande samt sökande med annan kulturell bakgrund. Din ansökan i enlighet med GDPR.

Vi undanber oss all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser.

Om PART

Part Construction AB är ett företag från Kalix, specialiserat på industriellt byggande. PART erbjuder prefabricerade badrum och badrumsmoduler till hotell, vårdhem och bostadsfastigheter, producerade under kontrollerade former i en industriell miljö. PARTs badrumsmoduler ger framtidens byggmetoder, dessutom med riktigt flexibla och smarta lösningar. Kunden sparar tid och pengar med en enklare produktionsplanering och effektivare projekt. Enklare blir det inte.

Part Construction AB ingår i företagsgruppen PartGroup tillsammans med PreBad AB, Isolamin Sweden AB, Space Interior Sverige AB och PCS Modulsystem AB.

Välkommen med din ansökan!

Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.