Kvalitets- och Miljöchef

Om tjänsten

Kvalitets- och Miljöchef

Tjänst: Kvalitets- och Miljöchef

Företag: AGES Värnamo AB

Sista ansökan: 2022-11-05

Ansökan: Ansök här

AGES Värnamo med ca 80 anställda levererar komponenter framställda genom skärande bearbetning. Verksamheten präglas av hög teknisk kompetens med tillgång till avancerad och i hög grad automatiserad produktionsutrustning. AGES erbjuder gjutning, bearbetning och montering av kvalificerade precisionskomponenter i större serier. AGES nettoomsättning uppgår till ca 1,1 miljard MSEK och koncernen har idag ca 500 medarbetare. AGES B-aktier är noterade på Nasdaq OMX Stockholm First North Premier. www.ages.se

Vill du vara med och fortsätta utveckla vårt fokus på kvalitet och miljö?

Vill du tillsammans med vårt team bli en viktig kugge i svensk industri?

Då har vi jobbet för dig!

Visionen för AGES som koncern är att vara en ledande aktör inom utvalda kundsegment genom en tydlig fokusering på kundnytta, utvecklingsmöjligheter och konkurrenskraftiga lösningar. Under de senaste åren har omfattande investeringar genomförts, framför allt gällande automatiserad produktionsutrustning. Detta har resulterat i effektiva, flexibla och moderna tillverkningsenheter. Dessutom har koncernen utvecklat en egen AGES Academy, under denna paroll samlar bolaget interna utbildningar inom ambassadörskap, affärsmannaskap, försäljning, teknik mm. Målet är att utveckla och stärka medarbetarna i sina roller i hela AGES-koncernen.

I rollen som Kvalitets- och Miljöchef ansvarar du för att hantera, utveckla och driva kvalitetsfrågorna i hela produktionskedjan mot utsatta KPI:er i verksamheten. Som expert inom kvalitetsområdet kommer du internt och externt utbilda och svara på kvalitetsrelaterade frågor. Du och ditt team hanterar och analyserar avvikelserapporter och initierar hållbara och långsiktiga lösningar. Du upprättar och dokumenterar interna revisionsplaner, hanterar kundreklamationer samt deltar i leverantörsutveckling. Tillsammans med ledningsgruppen har du ansvaret att styra företaget in i framtiden. Du har ett tätt samarbete med flera delar av verksamheten och ett övergripande ansvar för verksamhetssystemet och upprätthållandet av kvalitets- och miljöarbetet samt bevaka och följa upp våra kvalitets- och miljömål.

Tjänsten är både strategisk och operativ, vi vill att du deltar aktivt i företagets arbete med ständiga förbättringar och kontinuerliga satsningar för en modern produktion med högt fokus på kvalitet. Du driver och hittar system och anpassningar för bästa utveckling.

Duleder ett team som inom sina respektive specialistområden är självgående. Du har fullt personalansvar och arbetar aktivt för att teamet och individerna får möjlighet att utvecklas vidare.

Vi arbetar i affärssystemet Jeeves som tillsammans med Rektron och Officepaketet blir ett viktigt IT-stöd för dig i ditt arbete. Beroende på din bakgrund, kompetens och personlighet kommer du få stora möjligheter att påverka tjänstens långsiktiga karaktär.

Vem är du?

Vi söker dig som i första hand har en bakgrund och erfarenhet från kvalitetsarbete inom tillverkande industri. Har du erfarenhet av fordonsindustri är det en fördel. Du bör gilla ett högre tempo där aktiviteter mot förbättringsarbete finns med som en naturlig del. Du har en coachande och kommunikativ approach som stödjer och motiverar andra att känna ett naturligt engagemang. Du bygger och utvecklar långsiktiga relationer med en problemlösande inställning.

Intresserad? Ta chansen att bli en viktig faktor i AGES Värnamos utveckling. Välkommen med din ansökan!

Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.