Kvalitet- och Miljöchef

Om tjänsten

Kvalitet- och Miljöchef

Tjänst: Kvalitet- och Miljöchef

Företag: SRS Sjölanders AB

Sista ansökan: 2021-10-25

Ansökan: Ansök här

SRS Sjölanders, som ingår i Goldschmidt Group är ett världsledande verkstadsföretag inom utveckling, produktion och försäljning av räls/vägfordon för service och underhåll av järnväg. Våra kundanpassade fordon med hög kvalitet och användarvänlighet servar våra kunder över hela världen med tyngdpunkt på Europa och Nordamerika. SRS Sjölanders är världsledande gällande 2-vägsfordon och har levererat ca 500 fordon sedan 1974. Försäljningen är global med en exportandel på 75 %. SRS Sjölanders omsätter ca 160 Msk med 50 anställda. Läs mer på http://www.srsroadrail.se.

SRS Sjölanders erbjuder unika produkter på den internationella marknaden är inne i ett spännande skede. Nu söker vi en Kvalitet- och Miljöchef som vill vara med på resan!

Om tjänsten

I rollen som Kvalitet- och miljöchef ansvarar du för att driva utvecklingen och säkerställa verksamhetens efterlevnad gällande kvalitets och verksamhetssystem. Du ansvarar för att interna revisioner genomförs enligt plan för ISO 9001, ISO 14001 och EN 15085.
Som kvalitet- och miljöchef hos oss ansvarar du för underhåll och förbättringar av vårt nya kvalitetsledningssystem, där du även kommer att vara delaktig i att ta fram nya KPI:er och mål inom området. Du är tillika sammankallande till revisioner och är företagets kontaktperson mot våra externa revisorer.
Vidare förser du organisationen med nödvändiga standarder som krävs i vårt arbete.

Rollen rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Tjänsten är placerad i Osby som har goda pendlingsmöjligheter med tåg från Malmö och Växjö.

Den vi söker

Vi ser att du har några års erfarenhet av likvärdig roll inom tillverkning/ produktion. Har du dessutom relevant högskoleutbildning är det meriterande.
Som person är du drivande och inspirerade men räds inte att vara kravställande mot organisationen.
Du tycker om det operativa arbetet samtidigt som du har förmågan att tänka strategiskt för att kunna sätta långsiktiga planer och mål. Vidare är du en stark organisatör som arbetar strukturerat och metodiskt. Då vårt koncerngemensamma språk är engelska behöver du tala och skriva flytande liksom då det gäller svenska.

Varför SRS Sjölanders?

SRS Sjölanders erbjuder de mest högtekniska maskinerna i Sverige. Företaget ägs av Goldschmidt (privatägt) som är ett globalt företag med mycket muskler, vilket skapar trygghet för dig som anställd. Företaget befinner sig i en expansiv fas och här har du stora möjligheter till att utvecklas.

På SRS Sjölanders trivs du som vill arbeta på en prestigelös arbetsplats präglad av hjälpsamhet och stort tekniskt kunnande. Här ges du möjligheten till att vara med och påverka allt ifrån processer till slutprodukt. Du arbetar nära dina kollegor i team som kännetecknas av respekt och laganda.

Kontaktperson

Du söker tjänsten via jeffersonwells.se. Vi föredrar att du, i ett och samma dokument, bifogar både CV och ansökan i din profil. Lyft fram varför du är intresserad och hur du matchar dig mot den utställda annonsen.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linda Svensson på Jefferson Wells, en del av Manpower Group. Tel 044-20 38 71. E-post: linda.svensson@jeffersonwells.se

Vi jobbar med löpande urval så ansök redan idag. Dock senast den 28 okt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Biologisk mångfald

Klimat

Krönika

Karriär

Webbinarium

Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.