Konsult miljö och hållbarhet

Om tjänsten

Konsult miljö och hållbarhet

Tjänst: Konsult miljö och hållbarhet

Företag: Liljemark Consulting AB

Sista ansökan: 2021-04-15

Ansökan: Ansök här

Vi söker dig med erfarenhet av arbete med miljöfrågor och/eller hållbarhetsfrågor som senior konsult. I området miljö och hållbarhet ingår bland annat miljöfrågor inom olika typer av företag, industrier, bygg och fastighet.
I tjänsten som senior konsult hos oss arbetar du för våra uppdragsgivare med utredningar inom miljö- och/eller hållbarhetsområdet. Din roll i våra uppdrag kan vara både att vara uppdragsledare för mindre eller större komplexa utredningar samt att medverka som specialist i uppdrag. I våra uppdrag medverkar du i alla led av utredningsarbete från inledande analys av problembild, att ta fram lösningsförslag, eventuella myndighetskontakter och att genomföra utredning/revison/redovisning/regeltillämpning/anmälan/ansökningar eller annat. Det kan även vara aktuellt för dig att arbeta som miljösamordnare på företag.
Arbetet hos oss innebär att du arbetar med flera uppdrag samtidigt och med flera av dina kollegor i olika uppdragsgrupper. Att gilla att jobba tillsammans med andra och vara en del i ett team är därför en viktig egenskap. En naturlig del i vårt arbete för alla konsulter är att arbeta med kundrelationer, kundkontakter och in försäljning av nya uppdrag.

Tjänsten är heltid och med placering i Stockholm.

Din kunskap och erfarenhet

Du har en akademisk utbildning inom området och har minst 8 års relevant erfarenhet av arbete som konsult, miljöchef, miljösamordnare eller motsvarande.

Du är van att planera, leda och slutföra projekt inom givna tidsramar och budget. Du bör vara van vid att utveckla kundkontakter, bygga relationer och skapa affärer. Vi tror att du drivs av utveckling samt att kunna se och hitta nya möjligheter.
Goda kunskaper i svenska och engelska samt b-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.

Det senaste