Junior KMA-Samordnare till Strängbetong

Om tjänsten

Junior KMA-Samordnare till Strängbetong

Tjänst: Junior KMA-Samordnare till Strängbetong

Företag: Strängbetong

Sista ansökan: 2018-08-18

Ansökan: Ansök här

Vill du arbeta med miljö-, kvalité och arbetsmiljöfrågor? Om du dessutom vill bli en nyckelspelare i en organisation med höga ambitioner och stark framåtanda så ska du söka direkt!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en KMA-samordnare till Strängbetong i Kungsör och Örebro.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Strängbetong. Detta är ett vikariat på 12 månader.

Strängbetong bygger allt från bostäder och kontor till parkeringshus, hallar och arenor. Utgångspunkten är färdiga koncept för varje byggnadstyp som vi sedan anpassar utifrån projektets förutsättningar. Betongelementen tillverkar vi i våra fabriker varpå vi transporterar de färdiga delarna till byggarbetsplatsen och monterar ihop dem där huset ska stå. Vi söker dig som vill ta ansvar för att vidareutveckla och anpassa fabrikernas KMA-system efter de krav och behov som råder för fabrikerna i Kungsör och Örebro.

Du kommer att arbeta både i Kungsör och Örebro vilket innebär resor varje vecka. Som KMA-samordnare arbetar du självständigt och närmast fabrikscheferna. På Strängbetong finns flera KMA-kollegor på olika orter som du samverkar med. Du får jobba i ett företag med närhet till besluten, möjlighet att påverka och där gemenskapen är stark.

Med hjälp av din samlade erfarenhet kring arbetsmiljö, miljö och kvalitet och din drivande och kravställande läggning säkerställer du att Strängbetong lever upp till företagets certifieringar. Du kommer inte bara bidra till goda resultat utan även till att vi fortsatt har roligt på arbetet.

Så hur är det att arbeta som KMA-samordnare på Strängbetong? Läs mer om vad Marcus, KMA-samordnare och andra kollegor tycker HÄR

ARBETSUPPGIFTER

Som KMA-samordnare på Strängbetong ansvarar du för att fabrikens KMA-system efterföljs i tillämpliga avseenden för anställda, material, utrustning och lokaler. Du ansvarar för att vidareutveckla och anpassa fabrikens KMA-system efter de krav och behov som råder och kommunicerar, stämmer av och följer upp de fastställda rutinerna. En viktig del av arbetsuppgifterna innebär redovisning av dokumentation gentemot revisionsorgan, myndigheter och våra kunder, liksom att förbereda och delta i revisioner. Du jobbar nära verksamheten, samverkar med kollegor och driver arbetet framåt genom att söka information men även att dela med dig av din kunskap till andra inom organisationen.

Som KMA-samordnare är du självgående och har många kontaktytor både internt och externt. Du jobbar tätt med fabrikscheferna i Kungsör och Örebro.

Tjänsten passar dig både dig som är nyutexaminerad och vill arbeta inom kvalité-, miljö och arbetsmiljöfrågor och dig som har liknande erfarenhet från andra verksamheter. Vill du arbeta i en bred roll på ett personligt företag så kan detta vara rollen för dig.

VI SÖKER DIG SOM

 • Är nyexaminerad med en högskoleexamen inom arbetsmiljö, miljövetenskap, kemi eller/och kvalité eller motsvarande YH-utbildning och erfarenhet
 • Eftersom du kommer resa mellan framförallt Kungsör och Örebro är körkort ett krav
 • Talar och skriver svenska obehindrat
 • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift då viss kommunikation i arbetet kan förekomma på engelska och är van vid att använda ett byråkratiskt korrekt skriftspråk

Det är meriterande om du

 • Har arbetat som KMA-samordnare eller motsvarande arbete tidigare
 • Har erfarenhet från bygg, betongproduktion eller anläggning

Som person har du en god kommunikativ förmåga då du förväntas kunna formulera dig korrekt, arbeta med aktuella lagar, regler och föreskrifter samt de kontakter det innebär såväl internt som externt. Då du kommer arbeta i rollen självständigt är det viktigt för oss att du är självgående och trivs med det. Du kommer arbeta med flera olika kollegor i olika roller och driva kvalitetsarbetet framåt så därför ser vi vidare att du är en god lagspelare som gillar att samverka.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, vikariat 12 månader
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Kungsör främst men möjlighet att utgå från Örebro
 • Kontaktuppgifter: Anna Larsson, 073-640 92 26
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Strängbetong är ett företag som är måna om varandra. De är engagerade proffs som är ärliga och agerar affärsmässigt. De värdesätter nyfikenhet, lär sig ständigt nya saker och fokuserar på utveckling. En trygg och säker arbetsmiljö prioriteras där krav ställs på delaktighet och ett personligt ansvar.

Här arbetar cirka 1100 personer inom olika arbetsområden – allt från försäljning och konstruktion till produktion och montage. Att arbeta på Strängbetong innebär att arbeta i ett företag med möjligheter att utvecklas och att få både små och stora utmaningar.

Om du vill bli en nyckelspelare i en organisation med höga ambitioner och stark framåtanda så ser vi fram emot att få med dig i deras team!

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Miljö & Utveckling sparar mina uppgifter
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.