HMS och Kvalitetsledare för Sealed Air i Aneby

Om tjänsten

HMS och Kvalitetsledare för Sealed Air i Aneby

Tjänst: HMS och Kvalitetsledare för Sealed Air i Aneby

Företag: Sealed Air i Aneby

Sista ansökan: 2019-08-20

Ansökan: Ansök här

Sealed Air Svenska AB ägs av Sealed Air Corporation, USA, som är världsledande inom skyddande förpackningar med fabriker över hela världen. Sealed Air Svenska AB har cirka 65 anställda och omsätter cirka 230 miljoner kronor. I vår fabrik i Aneby tillverkar vi polyetenfoam som förpackningsmaterial och till olika föremål i byggnadsindustrin i hela Skandinavien.

Om tjänsten
Som HMS och Kvalitetsledare driver och formar du processer kring hur Sealed Air i Aneby arbetar med säkerhet, arbetsmiljö och vår kvalitetssystem. Du kommer stötta och arbeta nära driftansvariga i deras dagliga arbete i frågor för miljö- och säkerhetsarbete med fokus på förbättringar och högt säkerhetsnivå i produktionen. Du kommer vara en del av den internationella organisationen inom bolaget där du kommer kunna utbyta erfarenheter och kompetenser för att enheten i Aneby hela tiden ska utvecklas.

I din roll som HMS och Kvalitetsledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:
– Utveckla processer och rutiner inom miljö, hälsa och säkerhet inom företaget
– Statistik och uppföljning av företagets kvalitetsmål och miljömål
– Internrevisioner och avvikelser
– Koordinator för bolagens ISO-, Miljö- och FSC-certifikat
– Kontaktperson mellan företaget och företagshälsovården med avseende på arbetsmiljöfrågor
– Håller i interna utbildningar inom området

Vi skulle beskriva detta som en roll där du får möjlighet att arbeta självständigt med mycket eget ansvar och du ingår i ledningsgruppen i Aneby.

Om dig
Det är din personlighet som kommer att avgöra om du är rätt person för oss men en bakgrund inom teknik, kvalité och miljö kommer också väga tungt. Utbildning inom teknik, kvalité och miljö skulle vara meriterande men arbetserfarenhet värderas lika högt. Eftersom du kommer att kommunicera med många människor både internt och externt är förmågan att kommunicera och skapa driv och energi i möten ett vinnande koncept. Utvecklingsarbete kräver kreativitet, handlingskraft och resultatfokus och du har dessutom förmågan att få med dig andra ” på tåget”. Du trivs nog bäst när det är flera saker på gång så att du får planera och strukturera din tid för att vara så effektiv som möjligt. De som möter dig skulle beskriva dig som positiv och stabil person. Om du känner igen dig i det vi har beskrivit här och du dessutom tycker tjänsten låter intressant ser vi verkligen fram emot att träffa dig.

Viktigt för tjänsten är:
– Strukturerad, noggrann och initiativtagande
– God teknisk kompetens
– Svenska, engelska i tal och skrift är ett krav

Placering i produktionen i Aneby.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Sealed Air har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Arbetstider för den aktuella tjänsten är dagtid måndag-fredag.

Om ansökan
Ansökningstiden går ut 18 augusti 2019 och innan dess sker inget urval eller intervjuer

Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen ”Ansök”. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju. Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Frågor gällande tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Frida Grandt, Adecco. Med anledning av semestertider hänvisar vi alla frågor till mail frida.grandt@adecco.se.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 – 598 980 10.

Välkommen med din ansökan senast den 18 augusti 2019!

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Miljö & Utveckling sparar mina uppgifter
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.