Hållbarhets- och kvalitetschef till Martin & Servera

Brinner du för hållbarhets- och kvalitetsarbete och vill göra stor skillnad hos Sveriges största restaurangpartner? Då kan du vara rätt person att ta dig an uppdraget att hållbarhets- och kvalitetssäkra Martin & Serveras leverantörer och produkter.

Om tjänsten

Hållbarhets- och kvalitetschef till Martin & Servera

Tjänst: Hållbarhets- och kvalitetschef till Martin & Servera

Företag: Martin & Servera

Sista ansökan: 2020-03-29

Ansökan: Ansök här

I rollen som Hållbarhets- och kvalitetschef leder du ett team om 7 personer som fokuserar på att säkra våra leverantörer och produkter avseende miljömässig och social hållbarhet och kvalitet. Genom effektiva processer och hög kompetens bidrar teamet till att skapa största möjliga affärsnytta. Målet är lönsam försäljning av hållbara och säkra produkter med rätt kvalitet, som produceras av leverantörer med hållbar verksamhet.

Tjänsten är både strategisk och operativ. Hållbarhets- och kvalitetsfrågorna genomsyrar alla områden i vår affär och du har därmed en central roll i verksamheten, med plats i ledningsgruppen för avdelningen Sortiment & inköp och i tätt samarbete med Martin & Serveras koncernfunktion Hållbar utveckling & kvalitet.

Din avdelning initierar, ansvarar och utvecklar frågor som godkännande och utvärdering av leverantörer, kvalitetssäkring av produkter, redlighet, korrekta mervärdesmärkningar och hållbara och återvinningsbara förpackningar. Du och ditt team bidrar till företagets utveckling och framgång.

Vad söker vi hos dig? 
För att lyckas i rollen ser vi att du har relevant akademisk utbildning och stor erfarenhet av att driva hållbarhets- och kvalitetsarbete på både en strategisk och operativ nivå. Vi ser även att du har erfarenhet från livsmedelsbranschen. Du har en god kommunikativ förmåga och en vana att entusiasmera och få fram tydliga budskap. Du behöver vara trygg i dig själv och ha en beslutsamhet när det gäller frågor inom ditt ansvarsområde. Vi ser även gärna att du varit med och drivit förändringsarbete på dina tidigare arbetsplatser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Martin & Servera-koncernen består av sjutton bolag med starka varumärken specialiserade inom olika delar i grossistledet. Martin & Servera AB är moderbolaget som samlar centrala funktioner som strategiskt och operativt stöd för de olika verksamheterna. Vi drivs av en vision om hållbara transporter med omtanke om människor, djur och miljö.

Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.