E.ON söker HSE-koordinator inom Hälsa, Säkerhet och Miljö i Malmö!

Om tjänsten

E.ON söker HSE-koordinator inom Hälsa, Säkerhet och Miljö i Malmö!

Tjänst: E.ON söker HSE-koordinator inom Hälsa, Säkerhet och Miljö i Malmö!

Företag: E.ON

Sista ansökan: 2019-04-30

Ansökan: Ansök här

Brinner du för miljö- och arbetsmiljöfrågor? Trivs du i en stöttande roll, där du stöttar organisationen i dessa frågor? Gillar du att analysera, sammanställa och presentera statistik och underlag inför chefer och kollegor, och vara delaktig i utredningsarbeten? Då är detta helt rätt tjänst för dig!

Om tjänsten

Academic Work söker för E.ONs räkning en HSE-koordinator till verksamheten Customer Solutions med start omgående i Malmö. HSE står för Health, Safety and Environment.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos E.ON. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Det finns mycket goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, och på sikt bli anställd direkt hos E.ON, föutsatt att alla parter är nöjda.

Arbetsuppgifter

Som HSE-koordinator kommer du att stötta hela organisationen inom Customer Solutions, inom frågor som rör säkerhet, hälsa och miljö. Teamet som du kommer tillhöra finns i Malmö, Norrköping, Örebro och Stockholm, och består av 13 personer.

Du kommer att jobba mycket i incidenthanteringssystemet PRISMA, där du kommer att rapportera in händelser och incidenter, men också ta ut statistik, rapporter och annat underlag. En stor del av rollen innebär analys av incidenter och statistik, för att stötta chefer och kollegor inom organisationen med dessa frågor. Du kommer också att ansvara över att ta fram utbildningsmaterial och presentationsmaterial.

I din roll kommer du också att uppdatera rutiner och utbildningar som rör hälsa, säkerhet och miljö, och kommer också på sikt vara med i utredningsarbeten och mindre projekt kring dessa frågor.

Du kommer till exempel att:

 • Arbeta aktivt i systemet PRISMA med incidentrapporter och statistik
 • Stötta chefer och kollegor i HSE-frågor
 • På sikt jobba med utredningar och förbättringsprojekt

Tjänsten passar dig som brinner lite extra för analys-delen, och som är prestigelös i ditt mindset då du kommer arbeta varierat både hands-on och administrativt. Du brinner för miljö- och säkerhetsfrågor och vill fortsätta utvecklas inom detta område.

Vi söker dig som

 • Kan påvisa ett genuint intresse för miljö, arbetsmiljö, hälsa och säkerhet.
 • Är van vid att arbeta i system, och som snabbt kan lära sig ett nytt system
 • Är duktig på att skriva, då stor del av rollen innebär att ta fram statistik, utbildningsunderlag, rapporter osv.
 • Har goda kunskaper i det svenska och engelska språket, då kommunikation internt kan förekomma på båda språken.

Det är meriterande om du:

 • Har relevant arbetslivserfarenhet inom Miljö, säkerhet eller hälsa, kanske som miljösamordnare, arbetsmiljösamordnare eller liknade.

Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper. Du är prestigelös, och hugger gärna tag i både stora och små arbetsuppgifter. Du tar ansvar för och driver ditt arbete och ansvarsområde framåt. Du planerar och organiserar ditt arbete så att det blir effektivt, men upprätthåller en god kvalité. Det kommer sig också naturligt för dig att ta egna initiativ, och kommer med nya förslag till arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående, April
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Malmö
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och E.ON´s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Hos oss är alla olika, men vi har en sak gemensamt. Vi brinner för vårt mål att ställa om till 100 procent förnybar och återvunnen energi senast år 2025. Det är ingen liten ambition och för att kunna nå dit krävs människor som vill göra skillnad och bryta ny mark. Istället för att leva på naturen, måste vi börja leva med den. Nu gör vi stora investeringar för att vara med och skapa ett land som drivs av naturens kraft istället för på dess bekostnad. läs mer här: E.ON

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Miljö & Utveckling sparar mina uppgifter
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.