Driven Hållbarhetsstrateg till nya Hifab Advisory

Om tjänsten

Driven Hållbarhetsstrateg till nya Hifab Advisory

Tjänst: Driven Hållbarhetsstrateg till nya Hifab Advisory

Företag: Hifab Advisory

Sista ansökan: 2023-12-11

Ansökan: Ansök här

Hifab Advisory är en start-up inom Hifab-gruppen med syfte att möta behovet av strategisk rådgivning och förändringsledning hos beslutsfattare inom fastighet och samhällsbyggnad. Hifab Advisory hjälper sina kunder med strategisk rådgivning, analyser, projektledning av strategiska initiativ och interimstjänster samt skräddarsyr alltid deras stöd efter kundens behov och förutsättningar.

Om tjänsten
Vi på Wrknest söker nu Hifab Advisorys nästa stjärna som vill vara med och leda omställningen av fastighetsbranschen till mer hållbar. Här får du möjligheten att komma in i ett drivet team som tar sig an de roligaste projekten i sann start up-anda men med tryggheten av ett gediget och stort bolag i ryggen! Du ges dessutom möjligheten att vara med och utveckla verksamheten på flera olika plan, exempelvis inom rekrytering och kompetensutveckling. För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter framåt att ta en ledande roll.

Dina framtida arbetsuppgifter 
Som hållbarhetsstrateg hos Hifab Advisory kommer du hjälpa kunderna att ta sig an frågeställningar kopplade till hållbarhet som oftast är kritiska för det övergripande utvecklingsarbetet. Detta kan exempelvis beröra grön finansiering, nya rapporteringsramverk (EU Taxonomin, SBTi, TCFD, SFDR, CSRD mfl.), konceptutveckling eller leverantörsuppföljning.

En gemensam nämnare för Hifabs uppdrag är att skapa tydlighet i komplexa frågeställningar, där du tillsammans med dina kollegor kommer göra analyser och avvägningar kopplat till affär, ekonomi och hållbarhet samtidigt som ni samarbetar med flera olika intressenter. Utveckling och lärande är en viktig del i det dagliga arbetet, då Hifab Advisory ständigt vill hålla sig relevanta som rådgivare.

Vi söker dig som har

  • Relevant akademisk utbildning som exempelvis Civilingenjörsutbildning inom Samhällsbyggnad och Fastighet, Ekonomiutbildning med Master inom Hållbarhet eller Samhällsbyggnad
  • 2-5 års yrkeslivserfarenhet av liknande roll inom fastighets- och samhällsbyggnadsbranschen
  • Flytande språkkunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska
  • Goda kunskaper i PowerPoint och Excel

Vi ser det som meriterande

  • Med ett intresse inom andra kompetensområden som Affärsutveckling, Finans & Risk, Energi eller Digitalisering.

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början – men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är lösningsorienterad, kommunikativ och trygg i nya situationer. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor. 

Övrig information 

Start: Flexibelt, önskvärt i augusti/september 2023

Plats: Du kommer att jobba flexibelt utifrån de uppdrag du är med i, med bas på Hifabs Stockholmskontor i norra Vasastan.

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget
Hifab Advisory är en start-up inom Hifab-gruppen med syfte att möta behovet av strategisk rådgivning och förändringsledning hos beslutsfattare inom fastighet och samhällsbyggnad. Samhällsbyggnadssektorn förändras och befinner sig i en snabb omställning där drivkrafter inom hållbarhet, ekonomi och teknik sätter nya förutsättningar för projekt och förvaltning. Hållbarhetsfrågan är central på både styrelse- och ledningsgruppens agenda. På Hifab Advisory hjälper de sina kunder att driva en hållbar utveckling, där en gedigen branschkännedom kombineras med hög affärsförståelse.

Om Wrknest
På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se.

Biologisk mångfald

Klimat

Krönika

Karriär

Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.