nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Arbetsmiljö- och miljösamordnare för region syd/väst

Är du driven, självständig och vill bidra till Finja Prefabs utveckling och förbättring av arbetsmiljö- och miljöfrågor? Vill du arbeta i en marknad som är i expansionsfas och i ett företag som är Sveriges tredje största i segmentet? Då kan du vara Finja Prefabs nästa arbetsmiljö- och miljösamordnare för region syd/väst!

Finja är i tillväxtfas och söker dig som kan driva, utveckla och genomföra arbetsmiljö-, miljö- och kvalitetsarbete. För oss är det viktigt att arbeta mot högre standarder i arbetsmiljö- och säkerhetsfrågor. För att lyckas i detta har Du som Arbetsmiljö- och miljösamordnare god erfarenhet inom detta område. Du erbjuds möjlighet att påverka ditt arbete i syfte att nå ständiga förbättringar och hållbara och långsiktiga lösningar. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer att innefattas av systematiskt arbetsmiljöarbete inklusive säkerhet, miljö enligt ISO 14001, samt samordna vårt kvalitetsledningssystem. Du kommer att stötta organisationen och dina kollegor i skyddskommittéarbete, ansvara för att organisationen efterlever lagar och rutiner samt genomföra interna- och samordna externa revisioner. Du kommer att rapportera till KMA-chefen på Finja Prefab.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Driva, utveckla och genomföra arbetsmiljö-, miljö- och kvalitetsarbete
  • Genomföra riskanalyser
  • Dokumentera och skapa handlingsplaner
  • Stötta och supportera alla i organisationen inom ditt område
  • Vara kontaktperson gentemot myndighet och tillsynsorgan

Du kommer att utgå från fabriken i Hässleholm. Regelbundna tjänsteresor förekommer till våra övriga fabriker i region SYD (Östra Grevie) och VÄST (Vara och Bollebygd). Körkort och tillgång till bil är därför en förutsättning för tjänsten.

Kvalifikationer:
Vi söker Dig som har en akademisk bakgrund inom arbetsmiljö, miljö eller annan motsvarande erfarenhet. Vi tror att Du har några års erfarenhet från arbete inom arbetsmiljö- och miljöarbete i industri eller byggbranschen. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med och tillse att ledningssystem, enligt ISO 14001, uppfyller aktuella standarder, lagkrav och kundkrav. Meriterande om Du har erfarenhet av kvalitetsarbete.

Personliga egenskaper:
För att lyckas i rollen som Arbetsmiljö- och miljösamordnare är det viktigt att Du har god förmåga att effektivt driva projekt, arbeta självständigt och strukturerat. Du har god initiativförmåga, är handlingskraftig och som person är Du pragmatiskt lagd. Det är av vikt att Du har god samarbetsförmåga med såväl interna och externa parter samt har god kommunikationsförmåga, både i tal och skrift på svenska och engelska, med alla olika nivåer i organisationen. Vi tror att Du är en person med skinn på näsan, som får saker utförda och som motiveras av nå mål och se resultat!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2018-06-18, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar Finja Prefab med Dfind Science & Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sofie Backer 072-973 33 82, sofie.backer@dfind.se eller Camilla Wern 073-343 60 98, camilla.wern@dfind.se. För att ansöka, vänligen ladda upp din CV och personliga brev på www.dfind.se.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Finja är ett svenskt familjeföretag vars resa startade med ett förvärvat grustag 1957. Addera en stor portion kunskap, engagemang och mod och du har dagens företag, ett av landets främsta inom betongbranschen.

Finja Prefab AB är ett av koncernens bolag som erbjuder ett stort program av prefabricerade betongstommar för bostäder, industri, lantbruk, kontor och offentlig miljö. Vi har en egen effektiv organisation bestående av över 550 kompetenta medarbetare som säljer, projektleder, projekterar, producerar och slutligen monterar våra betongstommar. Ingående betongkomponenter till våra projekt tillverkas vid våra 7 fabriker runt om i landet.

Läs mer om Finja Prefab här: https://www.finjaprefab.se/

Annonsör Finja Prefab

Ansökan stängd

Ansökningstiden för tjänsten har passerat.
För att se våra öppna tjänster, klicka här!

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4