Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Affärsutvecklare med fokus på hållbarhet

Om tjänsten

Affärsutvecklare med fokus på hållbarhet

Tjänst: Affärsutvecklare med fokus på hållbarhet

Företag: Atea Sverige AB

Sista ansökan: 2021-05-23

Ansökan: Ansök här

Grunden för vårt hållbarhetsarbete

Ateas uppdrag är att bygga Sverige med it. Vi vill göra det på ett ansvarsfullt sätt som tar hänsyn till sociala aspekter, vår miljö och framtida generationer. Tillgång till it-lösningar kan förbättra människors liv och effektivisera samhällsfunktioner. Samtidigt påverkar vår verksamhet omvärlden, och det är viktigt för både oss själva och våra intressenter att vi tar ansvar för detta.

Hållbarhet ska därför genomsyra de beslut vi tar och de aktiviteter vi genomför längs med hela värdekedjan i fråga om inköp, affärsetik, miljöhänsyn, medarbetarfrågor och hållbarhet i erbjudandet.

Som obunden återförsäljare, vill Atea vara den ledande kraften för hållbar it i Norden. Det innebär bland annat att vi arbetar aktivt för att påverka den globala it-branschen mot mer hållbar tillverkning samt med att engagera och utbilda våra kunder i frågor som rör hållbarhet och it.

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget i informationsteknologi och brinner för hållbarhet? Just nu söker vi på Atea i Göteborg dig som vill jobba som Affärsutvecklare på den lokala marknaden i Västsverige. Du kommer även ingå i ett nationellt team med hållbarhetsambassadörer/affärsutvecklare som leds av vår hållbarhetschef.

Din roll i laget

Vi letar efter dig som har ett stort intresse för IT och hållbarhet , som vill använda dina kompetenser på ett nytt sätt, som tar ansvar och får saker och ting att hända.I rollen som Affärsutvecklare med hållbarhetsfokus på Atea ansvarar du för att skapa medvetenhet hos våra kunder med våra koncept, vår sakkunskap och våra arbetssätt där vi strävar efter att hjälpa våra kunder att göra hållbara val av produkter och tjänster. Du kommer ingå i den nationella hållbarhetsnätverket och genom din nära dialog med IT-köpare förväntas du bidra till att utveckla vidare Ateas erbjudande så att det möter kundernas ökande hållbarhetsförväntningar.

Vad söker vi hos dig

  • För att lyckas i rollen har du erfarenhet av att utveckla kundrelationer och du brinner för hållbarhet.
  • Du är en självgående specialist som får energi av en dynamisk arbetsmiljö.
  • Du trivs i rollen som kunskapsresurs för andra och är bekväm med att förklara komplexa frågor för olika intressenter.
  • Du är övertygande och drivs av att påverka andra och skapa beteendeförändringar.
  • Du har förmågan att hitta nya angreppsätt och implementera dem affärsmässigt.

För att lyckas i tjänsten bör du ha följande kunskaper:

  • Erfarenhet från att driva kunddialog och komplex försäljning
  • Engagerad, lyhörd, driven och van att ta egna initiativ och jobba mot tydliga mål
  • Nyfiken, villig att utvecklas och lära dig nya saker
  • Dokumenterade kunskaper inom hållbarhet

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Håkansson, Försäljningschef, via mikael.hakansson@atea.se alternativt telefonnummer 0703-83 44 92. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Biologisk mångfald

Klimat

Krönika

Karriär

Webbinarium

Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.