Distansutbildningar med Sveriges största utbud

Sponsrat av Diploma Utbildning Att läsa på distans blir allt mer populärt. Inte minst för att det är ett flexibelt sätt att studera som passar de som inte har möjlighet att läsa en lärarledd på-platsutbildning, men också för att det är ett bra sätt att ta till sig kunskap som visat sig vara mycket effektivt.

Distansutbildningar med Sveriges största utbud

Du kanske redan har skapat ett liv som du är nöjd med, och att då behöva komplicera livspusslet ytterligare genom att behöva pendla långväga för en utbildning kan vara allt annat än optimalt. Detta är den stora tjusningen med en distansutbildning: du kan utbilda dig på ett okomplicerat sätt från hemmets trygga vrå och åtnjuta maximal flexibilitet. Ju mindre tid du lägger på att resa till en annan plats för att plugga, desto mer tid kan du lägga på själva studerandet samt det övriga livet kring detta. Som redan har nämnts finns det även pengar att spara på att stanna hemma och gå en distansutbildning istället för att plugga på plats på ett lärosäte eller liknande.

Du som har barn har kanske svårt att få tiden att räcka till för att resa till en specifik plats för att gå på lektioner, då är en distansutbildning perfekt. Andra kategorier som gärna läser distansutbildningar är personer som arbetar med något som tillåter att de kan kompetensutvecklas på arbetstid. Även personer som bor utomlands men ändå vill studera i det svenska utbildningssystemet uppskattar distansutbildningar. På Diploma hittar du över 320 olika utbildningar att välja mellan, så chansen att du ska hitta något som passar just dig är stor. På Diploma använder man en metod som kallas 70:20:10. Det betyder att sjuttio procent av kunskapen ska vara arbetsträning, det vill säga denna del av inlärningen ska ske på arbetsplatsen i din vardag där du faktiskt kan ta till dig den. 20 procent ska vara reflektion och coaching, till exempel genom samtal med kollegor och enbart 10 procent ska vara ren utbildning. Oftast så är upplägget på klassiska utbildningar det omvända.

Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.