En medieplattform för hållbarhetsproffs

Miljö & Utveckling är medieplattformen som riktar sig till personer som arbetar professionellt med miljö- och hållbarhet i svenska företag och organisationer. 

Miljö & Utveckling Premium

Miljö & Utveckling levererar omvärldsbevakning och inspiration till dig som jobbar med, eller fattar beslut kring, miljö- och hållbarhetsfrågor. Som prenumerant får du full tillgång till miljo-utveckling.se som uppdateras dagligen, sex nummer per år av magasinet Miljö & Utveckling, tillgång till vårt digitala arkiv med utgåvor från 2012 och framåt, samt 15% rabatt på Miljöstrategidagarna (rabatten går ej att kombinera med andra erbjudanden).

Magasinet Miljö & Utveckling kommer ut med sex nummer per år och står för står för fördjupningen, vägledningen och de utvecklade resonemangen. 
Enligt tidningsmätningen Orvesto Näringsliv hade Miljö & Utveckling 28 000 läsare 2017.  Det gör den till Nordens största tidning om miljö- och hållbarhetsfrågor.

 

På nyhetssajten miljo-utveckling.se är det betydligt högre tempo. Här håller vi miljösverige uppdaterade om det senaste och hetaste i det ständiga flödet av nyheter och händelser. Veckans toppnyheter sammanfattas i ett nyhetsbrev varje tisdag.

Tidningen anordnar också konferensen Miljöstrategidagarna och delar ut Miljö
strategipriset.

Tillsammans är tidning, webb, nyhetsbrev och konferens en stark mediaplattform för det professionella hållbarhetssverige.

 

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Miljö & Utveckling sparar mina uppgifter
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.