nr-logo

Hållbarhet i praktiken

En medieplattform för hållbarhetsproffs

Miljö & Utveckling är medieplattformen som riktar sig till personer som arbetar professionellt med miljö- och hållbarhet i svenska företag och organisationer. 

Miljö & Utveckling Premium

Miljö & Utveckling levererar omvärldsbevakning och inspiration till dig som jobbar med, eller fattar beslut kring, miljö- och hållbarhetsfrågor. Som prenumerant får du full tillgång till miljo-utveckling.se som uppdateras dagligen, sex nummer per år av magasinet Miljö & Utveckling, tillgång till vårt digitala arkiv med utgåvor från 2012 och framåt, samt 15% rabatt på Miljöstrategidagarna (rabatten går ej att kombinera med andra erbjudanden).

Magasinet Miljö & Utveckling kommer ut med sex nummer per år och står för står för fördjupningen, vägledningen och de utvecklade resonemangen. 
Enligt tidningsmätningen Orvesto Näringsliv hade Miljö & Utveckling 28 000 läsare 2017.  Det gör den till Nordens största tidning om miljö- och hållbarhetsfrågor.

 

På nyhetssajten miljo-utveckling.se är det betydligt högre tempo. Här håller vi miljösverige uppdaterade om det senaste och hetaste i det ständiga flödet av nyheter och händelser. Veckans toppnyheter sammanfattas i ett nyhetsbrev varje tisdag.

Tidningen anordnar också konferensen Miljöstrategidagarna och delar ut Miljö
strategipriset.

Tillsammans är tidning, webb, nyhetsbrev och konferens en stark mediaplattform för det professionella hållbarhetssverige.