nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Miljö & Utveckling Premium – för hållbarhetsproffs

Sedan starten, 1989, har Miljö & Utveckling skrivit om hållbarhet i praktiken och är idag Nordens största oberoende tidning som bevakar miljö- och hållbarhetsområdet.

  Som prenumerant får du:

• Tillgång till låsta premiumnyheter på miljo-utveckling.se.
• 6 fullmatade nummer – direkt i din brevlåda.
• E-magasinet – tidningen digitalt tillsammans med ett sökbart arkiv.
• 15% rabatt på Miljöstrategidagarna.
• Kontinuerligt nya aktuella erbjudanden av mervärden.
• Förhandsinbjudan när intressanta frukostseminarier genomförs.

 

Aktuella mervärden för nya och befintliga prenumeranter:

Tillgång till JP Miljönet kostnadsfritt under tre månader
Värde: 1 890 kr
Som prenumerant får du tillgång till JP Miljönet kostnadsfritt under tre månader. Rättsdatabasen ger dig en komplett omvärldsbevakning av hela miljörätten och håller dig fullt uppdaterat på ditt nischade rättsområde. Tjänsten ger dig möjlighet att proaktivt arbeta med förändringar i lagstiftning och praxis som påverkar just din verksamhet. Och du kan själv enkelt söka fram originaldokument och skräddarsy din bevakning via nyhetsbrev.

Tillgång till Diploma Utbildning kostnadsfritt under 2 månader
Värde: 1 500 kr

Diploma Utbildning – Störst i landet på Onlineutbildning.
Vi har tagit oss an uppgiften att digitalisera landets mest populära utbildningar samtidigt som vi bibehåller våra omtyckta lärare i centrum. Med våra 250 utbildningar i ett flertal olika kategorier kan du enkelt utbildas när och var du vill. Det enda du behöver är din dator, mobil eller surfplatta. Alla utbildningar är dessutom extra kärnfulla då vi, tillsammans med utbildarna, varit måna om att skala av sådant som inte bidrar till ett aktivt och intressant lärande för dig.

Ta del av ditt mervärde genom att mejla ditt intresse till: rebecca.l@pausermedia.se 

 

Klicka här för att öppna Miljö & Utveckling E-dition i ett separat fönster

Du loggar in med din registrerade e-postadress, lösenordet är ditt kundnummer som står tryckt på baksidan av tidningen. I samband med varje nytt nummer skickar vi också ut dit användarnamn och lösenord via e-post. Skulle du inte ha fått något mejl eller har tappat bort uppgifterna ber vi dig kontakta vår kundtjänst.