Globala trender och innovation inom cirkularitet

Webbinar Den cirkulära omställningen är här. För näringslivet är det hög tid att anpassa verksamheten för att följa med i utvecklingen. Men hur ser förutsättningarna egentligen ut för svenska företag? Se reprisen av Miljö & Utvecklings webbinar om trender och innovation inom cirkularitet med Elin Bergman.

Globala trender och innovation inom cirkularitet

Här kan du se webbinariet Globala trender och innovation inom cirkularitet som sändes den 7 mars som en uppladdning inför Miljöstrategidagarna.

Innehåll: Den cirkulära omställningen är här. För näringslivet är det hög tid att anpassa verksamheten för att följa med i utvecklingen. Men hur ser förutsättningarna egentligen ut för svenska företag? Vilka länder leder den cirkulära omställningen? Och vad kan vi lära av dem som ligger i täten? Inför den kommande konferensen Miljöstrategidagarna möter Miljö & Utveckling Elin Bergman, operativ chef på det cirkulära nätverket Cradlenet och initiativtagare till den Nordiska cirkulära samverkansplattformen Nordic Circular Hotspot, och diskuterar de senaste globala trenderna och innovationerna inom cirkularitet.

Arrangör: Miljö & Utveckling
Datum och tid: 7 mars 2023 kl. 09:00-09:45 (Repris)
Medverkande: Elin Bergman, operativ chef på Cradlenet och initiativtagare till Nordic Circular Hotspot och Emmy Westling, reporter, Miljö & Utveckling.
Frågor: event@pausermedia.se

Senaste nytt

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.