Miljö & Utveckling och Sustainable Innovation i Almedalen 2018

Sedan 2009 har Sustainable Innovation arrangerat en arena för hållbarhetsfrågor på Teaterskeppet i Visby Hamn. I de tre seminarielokalerna har man kunnat ta del av seminarier med fokus på olika delar av hållbarhetsområdet. 2017 samlades 31 olika arrangörer på arenan.  

Miljö & Utveckling är stolta över att kunna bli en del av denna framgångsrika och väletablerade arena under Almedalsveckan 2018. Som partner kommer vi att dels marknadsföra arenan brett till personer som jobbar med hållbarhetsfrågor, och vi kommer även att arrangera egna seminarier och utfrågningar.

För att ytterligare öka genomslaget för arenan så kommer vi att filma seminarierna i Teatersalongen – den största lokalen med 220 platser – och live-sända hela veckan på miljo-utveckling.se. Filmerna kommer också att kunna gå att se på sajten i efterhand och seminariehållarna får även tillgång till filmen för eget bruk.

På söndagen den 1 juli så kickar vi igång arenan – och Almedalsveckan – med ett mingel på Teaterskeppet. Sen följer flera intensiva dagar där vi lyfter hållbarhetsfrågorna detta viktiga valår.

Vi kommer att erbjuda seminariepaket, med start varje heltimme. Passa på att boka era tider nu, för att ha bästa chans att välja tid!

Detta ingår i seminariepaketet:

  • Seminarietid 45 minuter i Teatersalongen
  • Annons (1/4-sida) i Miljö & Utveckling inför Almedalsveckan (värde 9 500 kr)
  • Livesändning av seminariet på miljo-utveckling.se
  • Filmen publiceras sedan i efterhand på miljo-utveckling.se och ni får tillgång till filmen för eget bruk
  • Ni är del av arenans officiella program som marknadsförs inför Almedalsveckan

Pris: 44 000 kronor

Passa på att boka er tid i arenan.

Kontakta Lars Schön 
08-517 955 89 – lars.s@nordreportern.se

Ladda ner informationen här

Senaste nytt

Biologisk mångfald

Klimat

Krönika

Karriär

Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling Premium

Full tillgång till allt digitalt material.