nr-logo

Hållbarhet i praktiken

WSP
Marie von Matérn har bland annat varit teknikansvarig för Citybanan, ett projekt som hon följt från början till slut. FOTO: WSP

WSP rekryterar ny regionchef till Stockholm

Marie von Matérn blir ny regionchef för WSP Samhällsbyggnad i Stockholm. Med över 25 års erfarenhet inom bergteknik ska hon nu leda WSP:s infrastruktursatsningar i Stockholm.

  • Annons 1

Marie von Matérn har haft olika chefsroller på WSP sedan 2005.

– Jag trivs väldigt bra på WSP, vi har en kultur där vi håller vad vi lovar och vi hjälper varandra. Dessutom har vi en öppen och ärlig kommunikation på alla nivåer och en lyhörd ledning. Nu ser jag fram emot att synas mer på Stockholmsmarknaden och kunna ha en djupare inblick i infrastruktursatsningar runt om i regionen, säger Marie von Matérn i ett presssmeddelande.

Arbetat med tunnelbanan i New Dehli

Marie von Matérn började på WSP, eller J&W som det hette då, 1993, sedan följde fem år på Skanska Teknik. På Skanska fick hon möjligheten att arbeta i stora tunnelprojekt så som tunnelbanan i New Dehli, Hallandsåstunneln och Götatunneln innan hon återvände till WSP.

Den nya rollen som regionansvarig innebär ansvar för elva avdelningar och 300 medarbetare. 

Läs mer: Topplista: Minskad konsumtion en av tio vanliga klimatåtgärder 2019

Etiketter:,

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4