nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Naturskyddsföreningen
I den nya tjänsten kommer Hanna Berheim Brudin leda kommunikationsavdelningen med ett tjugotal medarbetare på Naturskyddsföreningens rikskansli. FOTO: Patrik Svedberg

Westanderägare går till Naturskyddsföreningen

Tidigare delägare och chef på pr-byrån Westander, Hanna Berheim Brudin, blir Naturskyddsföreningens nya kommunikationschef.

  • Annons 1

− Det känns fantastiskt spännande att få arbeta för Sveriges största och viktigaste miljöorganisation. Naturskyddsföreningen fyller en otroligt viktig roll, inte minst med tanke på det enorma engagemanget för klimatkrisen och biologisk mångfald. Tillsammans kan vi göra skillnad, säger Hanna Berheim Brudin.

Arbetat på Utrikesdepartementet

Hanna Berheim Brudin har under de senaste sju åren arbetat på pr-byrån Westander, där hon varit delägare, ingått i ledningsgruppen och byggt upp affärsområdet Hållbarhet, med konsulter särskilt inriktade på hållbarhetskommunikation.

Innan dess jobbade hon på IDEA, Utrikesdepartementet och Jusek. Hanna har också arbetat ideellt för bland andra Amnesty Business Group, FN-förbundet och Naturskyddsföreningens fristående ungdomsorganisation Fältbiologerna.

Ska utveckla Naturskyddsföreningens verksamhet

− Jag är jättenöjd över att ha rekryterat Hanna Berheim Brudin. Hon är en trygg ledare med bred erfarenhet av att arbeta med kommunikation och ett stort engagemang i miljöfrågor. Jag är övertygad om att Hanna kommer bidra till att utveckla både vår kommunikation och verksamhet i övrigt, säger Måns Lagerlöf, kanslichef på Naturskyddsföreningen.

Hanna Berheim Brudin har redan börjat på Naturskyddsföreningen och tillträder operativt in i rollen som kommunikationschef i augusti 2019.

Läs mer: Nominera en inflytelserik person till Årets Miljöinfluencer 2019!

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4