nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Vanessa Butani, ny hållbarhetschef på Scandic Hotels. FOTO: Scandic Hotels

Vanessa Butani ny hållbarhetschef på Scandic Hotels

Hon kommer närmast från Electrolux och har tidigare arbetat med Plan International och Accenture.

  • Annons 1

Vanessa Butani kommer ansvara för att fortsätta optimera verksamheten för att nå Scandics hållbarhetsmål och samtidigt utveckla företagets ambitioner att driva hållbarhet inom hela hotellbranschen.

Detta innefattar att arbeta med implementationen av hållbarhetspraxis i alla delar av organisationen och att fastställa strategin för de kommande åren.

– Med Vanessa ombord kommer vi ytterligare etablera vår position som det ledande hållbara varumärket både inom och utanför hotellbranschen, säger Even Frydenberg, vd och koncernchef på Scandic Hotels Grupp.

Vanessa Butani börjar på sin nya position i mars.

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Ny global rapport: 33 lösningar för att halvera klimatutsläppen

Världen kan halvera utsläppen av koldioxid och andra växthusgaser före 2030 med lösningar och teknik som finns i dag. Det är budskapet i en ny rapport av bland annat Future Earth, Johan Rockström, Stockholm Resilience Center, WWF och Ericsson som presenteras vid Global Climate Action Summit i Kalifornien.