nr-logo

Tidningen för miljöproffs

Utredning om miljöteknikcentrum tillsatt

  • Annons 1

Regeringen har idag beslutat tillsätta en utredning om en lämplig organisation för ett centrum för miljödriven näringslivsutveckling och miljöteknikexport. Bakgrunden är att regeringen i budgetpropositionen för i år har tillfört 10 miljoner kronor som en förstärkning till tidigare resurser för miljöteknikområdet. För att samordna statens insatser ska ett miljöteknikcentrum inrättas. Utredningen ska också komma fram till var centrumet ska placeras. En utredare samt övriga deltagare i utredningen kommer att presenteras inom kort.

Taggar:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

De är Sveriges bästa arbetsgivare 2017

Revisionsbolaget Grant Thornton har utsetts till ”Sveriges bästa arbetsgivare 2017” för stora företag och när det gäller mellanstora organisationer är det teknikkonsultföretaget Bengt Dahlgren som tar hem den titeln. Resultatet baseras på en årlig undersökning som genomförs av employer branding-företaget Universum.