nr-logo

Tidningen för miljöproffs

Utbildning för certifiering enligt BREEAM

  • Annons 1

NCC anordnar tillsammans med brittiska BRE den första utbildningen av BREEAM-assessorer i Sverige. En assessor har kunskap att certifiera fastigheter enligt BREEAM och de som finns i Sverige i nuläget är utbildade utomlands. Idag är över 110 000 byggnader klassificerade i världen och det pågår ett arbete med att ta fram nationella anpassningar av systemet i flera europeiska länder.

Utbildningen hålls i februari.

Taggar:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

Branschjättar samlade för att uppnå klimatmålen

Idag överlämnade nio svenska branscher sina färdplaner för ett fossilfritt Sverige till regeringen på Rosenbad. Närings- och innovationsminister Mikael Damberg och klimatminister och vice statsminister Isabella Lövin tog emot planerna för hur klimatmålen ska uppnås till år 2045.

Ny forskning: Värmeböljor i hela Europa väntas öka

Extremt kalla vintrar, värmeböljor och torka på sommaren blev konsekvenserna för 12 000 år sedan då Golfströmmen försvagades markant. I princip skulle en liknande situation kunna inträffa i dag, enligt en ny studie som publicerats i Nature Communication.

  • Annonskod Huvudspalten 4