nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Tjänstledig informationschef på SIS Miljömärkning

  • Annons 1

Från och med första april i år är Tove Engström föräldraledig från sin tjänst som informationschef på SIS Miljömärkning. Under tjänstledigheten kommer vd Ragnar Unge att leda informationsavdelningen. Ytterligare en förändring på SIS Miljömärkning är att Susanne Stomberg efter fem år har slutat sin tjänst som avdelningsassistent på kundavdelningen.

Etiketter:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Hemlig klimatdata försvårar omställningen

Klimatdata som inte är offentliga gör att det är svårt att diskutera vilka klimatsatsningar som är bäst. Därmed ökar risken för misstag vid den stora omställningen. Stefan Wirsenius vid Chalmers tekniska högskola är kritisk till att institut och företag inte alltid presenterar sina beräkningar.

Gretaeffekten del av större trend

Hos SAS använder hållbarhetschefen ordet roligt om det stora intresset för klimat som följt av IPCC:s rapport och klimataktivisten Greta Thunbergs inlägg i debatten. Men minskat flygande och ökad efterfrågan för biobränsle bygger på beslut som fattats tidigare än så, enligt fyra företag som påverkas på olika sätt av klimatdebatten.