nr-logo

Tidningen för miljöproffs

Tio smarta produkter

Mobila solceller, innerfönster för att spara energi i gamla villor och modem som gör att prylar slutar att dra energi i stand-byläge. Det är några av de produkter som utnämnts till årets bästa "greenbuilding" produkter av amerikanska tidningen Sustainable Industries.

  • Annons 1

Isoleringsmaterial av svampar och hela väggar av växtlighet som förbättrar inomhusklimatet är två andra produkter som nominerats till listan.

Taggar:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

”Inför lagkrav för företag att respektera mänskliga rättigheter”

Vi har på uppdrag av Statskontoret utvärderat hur svensk lag lever upp till FN:s vägledande principer för företag och mänskliga rättigheter. Vår utredning visar att det finns en rad brister. Bland annat överordnas företagens vinstintresse mänskliga rättigheter, företag hålls ytterst sällan juridiskt ansvariga och kränkningar som sker utomlands prövas ytterst sällan i Sverige, skriver tre jurister som varit involverade i arbetet.

  • Annonskod Huvudspalten 4