nr-logo

Hållbarhet i praktiken

The New Division
På Hallvarsson & Halvarsson har Sandra arbetat med kommunikationsstrategi, hållbarhet och opinionsbildning. FOTO: The New Division

Sandra Runsten går till The New Division

Hon lämnar sin tjänst på Hallvarsson & Halvarsson och börjar istället arbeta på hållbarhetsbyrån The New Division, som bland annat ligger bakom det visuella systemet för FN:s Globala mål.

  • Annons 1

Sandra tidigare erfarenhet från Microsoft och FN och är styrelselseordförande i Sustainergies.

Ska påverka företag till omställning

– De Globala målen är den viktigaste agendan för hållbar utveckling globalt. Därför känns det extremt spännande och relevant att arbeta med byrån som kan dem bättre än någon annan. De kommande åren kommer vi att behöva förändra våra samhällen och industrier rejält. Att få möjlighet att vara med och påverka företag och organisationers omställning är ett drömuppdrag, säger Sandra Runsten i ett pressmeddelande.

– Vi är otroligt glada över att få hit Sandra. Hon har bred och gedigen erfarenhet av hållbarhetsarbete, både på kundsidan, på byrå och inom den ideella sektorn. Vi ligger i framkant när det gäller att binda ihop strategi och kommunikation kring hållbarhet, och där kommer Sandras erfarenheter väl till pass, säger Jonas Borglin, vd på The New Division.

Läs mer: Hon lämnar SJ – blir hållbarhetsdirektör på Green Cargo

Etiketter:,

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4