nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Alastair Carrut, ny projektledare på Sweco. FOTO: Sweco

Sweco rekryterar expert inom cirkulär ekonomi

Han är miljökonsult och kommer närmast från en tjänst som projektledare inom cirkulär ekonomi på Amec Foster Wheeler i London.

  • Annons 1

Sweco rekryterar Alastair Carruth. Han väntas bidra med konceptet cirkulär ekonomi på ett mer praktiskt sätt än vad som tidigare gjorts av Sweco i Sverige.

– Alastair är ett spännande tillskott för oss med sina erfarenheter från både Skottland och Storbritannien. Vi tror att hans tillgångar kan bidra i alla Swecos verksamhetsområden, säger Åsa Kolmert Strickland, gruppchef på Sweco.

Arbetat i Skottland med cirkulär ekonomi

Alastair Carruth tidigare uppgifter inkluderade finans- och kolmodellering, affärsplanering och hjälp med praktiska element i omställningen. Projektledarrollen är något Alastair överlag ägnat sig åt de senaste åren, bland annat inom tre olika omställningsprogram som omfattade tjugo småföretag där Alastair bidrog med idéer kring cirkulär ekonomi i flera sektorer.

– Efter att ha gjort flera projekt inom cirkulär ekonomi i Skottland och London är jag jätteglad över att få komma till Sweco och arbeta med det här området som blir större och större för varje år. Jag tror att vi har både förmågan och potentialen för att bli en ledare inom cirkulär ekonomi i Sverige och jag hoppas att jag kan hjälpa Sweco att nå dit, säger Alastair Carruth.

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4