nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Sveriges bästa hållbarhetsredovisning

  • Annons 1

Föreningen för revisionsbranschens, FAR, samrådsgrupp för miljöfrågor, socialt ansvar och hållbar utveckling har utsett SKFs hållbarhetsredovisningen till Sveriges bästa hållbarhetsredovisning. Motiveringen är att den är externt granskad, inkluderad i den tryckta årsredovisningen vilket tydligt signalerar att dessa frågor integreras i den dagliga verksamheten. För bästa miljöredovisning nominerades SAS. Motiveringen är att miljöredovisningen är väldisponerad och informativ med tydligt angivande av omfattning och väl utvecklade redovisningsprinciper. Miljöredovisningens trovärdighet ökar genom att den, liksom årsredovisningen, är externt granskad. Utnämningen innebär att företagen nomineras till den europeiska redovisningstävlingen European Sustainability Reporting Awards, ESRA.

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Vegetariskt valgodis från Alliansen

Alliansens förslag till klimat- och miljöpolitik domineras av morötter, alltså stöd av olika slag, som bonus för miljöbilar. Därmed har Moderaternas politik fått stort genomslag. Med ett grönt spår för företagande, får även Centerpartiets politik genomslag, medan några av Liberalernas och Kristdemokraternas hjärtefrågor fått stryka på foten.