nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Skogssällskapet
Calle Nordqvist, vd för Skogssällskapet, berättar om de nya rekryteringarna. FOTO: Skogssällskapet

Skogssällskapet rekryterar fyra nya regionchefer

Skogssällskapets nya organisation går från fyra till sex regioner i antalet. Därmed rekryteras fyra nya regionchefer som ska leda skogsförvaltarna i respektive del av landet.

  • Annons 1

– Det känns spännande att vi nu är klara med rekryteringen, och har landat i sex ledare som jag är övertygad om kommer att bidra till Skogssällskapets utveckling på ett mycket positivt sätt, säger Calle Nordqvist, vd för Skogssällskapet i ett pressmeddelande.

Skogsexpert på Landshypotek Bank

Den nya regionchefen för Södra Götaland är Carl-Johan Bengtsson. Han har de senaste åren jobbat som kundansvarig och skogsexpert på Landshypotek Bank.

Regionchef över Västra Götaland blir Olof Stenström. Han har bland annat en bakgrund som virkesinköpare i Östergötland och som kundansvarig säljare på Svenska Skogsplantor.

Bakgrund inom Setra

Johan Asp blir regionchef över Östa Götaland. Han har tidigare arbetat som affärschef på Skogssällskapet i östra Sverige och dessförinnan som skogsförvaltare. I Västra Svealand blir Harald Nylinder regionchef. Han har en bakgrund inom sågverks- och träindustrin, i huvudsak inom Setra. 

I Östra Svealand kliver Henrik Möllerberg in som regionchef. Tidigare har han varit produktionschef för Skogssällskapet i östra och norra Sverige.

I Norrland blir Birgitta Löthman regionchef. Hon har tidigare jobbat som fastighetskonsult för Skogssällskapet i norra Sverige.

Läs mer: Lista: Här är årets 10 mest lästa artiklar

Etiketter:,

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

Analys: Vem får stämma EU för otillräckliga klimatmål?

EU:s klimatmål är otillräckliga, menar en samisk ungdomsorganisation och ett flertal personer som berörs av klimatförändringar världen över. EU-domstolen har dock beslutat att avvisa deras talan och därmed inte pröva frågan i sak. JP Infonets redaktör och jurist Fanny Vesterberg analyserar talesrättsreglerna.

Energimyndigheten – lyft fram energirådgivningen!

Debatt

Rådgivning i energifrågor, så kallade EKR-verksamheter, behöver visa att de finns och därför bland annat öka synligheten på sociala medier. Energimyndigheten bör också lyfta fram rådgivningen gentemot andra myndigheter. Det menar Are Kjeang, universitetsadjunkt, Karlstads universitet, i en debattartikel hos Miljö & Utveckling.

  • Annonskod Huvudspalten 4