nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Skåne skapar CSR-nätverk

Stiftelsen TEM har skapat ett nätverk för personer som driver CSR-arbete på sin arbetsplats.

  • Annons 1

Föreningen CSR Forum Sveriges riktar sig till personer som på något sätt arbetar med CSR-frågor. Syftet är att fungera som en plattform för erfarenhetsutbyte och kontaktskapande, skapa förståelse och kunskap för CSR och främja arbetet med CSR-frågor i samhället.

Initiativet till att starta föreningen CSR Forum Sverige kommer från Skånebaserade Stiftelsen TEM.

– Det är många som gärna vill träffa andra som arbetar med CSR-frågor för att utbyta erfarenheter och utveckla CSR-arbetet, säger Iris Rehnström som arbetar på TEM och är sekreterare i den nystartade föreningen. Vi drar nu igång med ett 50-tal medlemmar.

För mer info se: www.tem.lu.se/

Taggar:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

Domstol förbjöd skogsplantering

Markägaren ville plantera skog på jordbruksmark men nekades tillstånd från Länsstyrelsen. Fallet överklagades och nådde Mark- och Miljööverdomstolen, som gick på länsstyrelsens linje. Av domen framgår att naturmiljö även kan omfatta kulturmiljö. Karin Forsman, JP Miljönet, förklarar varför.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Naturnära bolag bättre än stadsnära på biologisk mångfald

Naturnära företag är bättre på att redovisa sin påverkan på den biologiska mångfalden, jämfört med de bolag som är verksamma längre från naturen. Det visar en undersökning gjord bland Sveriges 100 största bolag.