nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Sims Recycling Solution ett hållbart företag

  • Annons 1

Sims Recycling Solution har utsetts till ett av världens mest hållbara företag då de är med på listan The Global 100 Most Sustainable Corporation in the World. Företaget återvinner elektronik och har svenskt säte i Katrineholm.

De 100 mest hållbara företagen presenterades under det ekonomiska toppmötet i Davos och syftar inte bara på ekonomiskt tillväxt utan också på att lyfta fram miljösatsningar och socialt engagemang.

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

Nobelpristagare anser att klimatmötet ska avbrytas

Båda Nobelpristagarna i ekonomi anser att det viktigaste för klimatet är att sätta igång med åtgärder som leder framåt. Nu. Handlingsförlamningen är det största problemet. Paul Romer anser att en bra start är att något större land fattar beslut om koldioxidskatt. William Nordhaus rekommenderar att klimatmötet i Katowice ajourneras och att en mindre grupp diskuterar sig fram till vilka mekanismer som kan ge resultat.

  • Annonskod Huvudspalten 4