nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Får resebranschens hållbarhetspris

Som första hotellkedja i Europa får Scandic guldmedalj för sitt hållbarhetsarbete av Global Business Travel Association. Innovation, samarbete och ett angreppssätt där hållbarhetsbegreppet alla delar ingår lyfts fram i motiveringen.

  • Annons 1

Global Travel Business Association, GTBA, pekar på hur Scandic lyckats väva in sociala, ekonomiska och miljömässiga aspekter i sitt hållbarhetsprogram. Utmärkelsen Gold Medal är till för att underlätta för resekonsumenter med intresse för hållbarhet.

– Vi är givetvis enormt stolta och glada att vår långsiktiga och kraftfulla satsning inom miljöområdet uppmärksammas. Vi tror att GBTA:s satsning är starten på något stort och att det blir en hjälp för reseköpare att välja de bästa reseleverantörerna. Vi hoppas att Gold Medal blir en erkänd utmärkelse inom resebranschen, säger Inger Mattsson, hållbarhetsansvarig på Scandic.

Taggar:,

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4