nr-logo

Tidningen för miljöproffs

SCA ett av världens 100 mest hållbara företag

  • Annons 1

För femte året i rad har SCA utsetts till ett av världens 100 mest hållbara företag av kanadensiska Corporate Knights. Listan omfattar företag från totalt 15 länder som utvärderas efter hur effektivt bolagen hanterar olika miljömässiga och sociala aspekter.

– Det här är ett kvitto på det omfattande och långsiktiga arbete som vi lägger ned på miljö- och hållbarhetsfrågor, ett arbete som fortsätter oförtrutet, säger Patrik Isaksson, SCAs miljöchef.

Taggar:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

Ny metod kan revolutionera textilåtervinning

Svenska forskare kan vara på väg att förändra tekniken för återvinning av bomull. I september står textilmassaföretaget re:newcells pilotanläggning redo för att återvinna 100 procent av förbrukade bomullsplagg. Läs mer här.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Om att hushålla med begränsade resurser

krönika

”Jättebra ansats, men helt fel!”
Professor Bergström reagerade på vårt Almedalsevent om realekonomisk redovisning. Att försöka sätta pris på de obetalda kostnader som Polarbröd orsakar hade mycket riktigt stött på problem, skriver Anna Borgeryd, chefsstrateg för Polarbrödsgruppen.