nr-logo

Tidningen för miljöproffs

Sajt ska sänka energinota

I dag öppnar en ny hemsida, www.enig.nu som ska hjälpa små och medelstora företag att sänka sin energianvändning.

  • Annons 1

På hemsidan kan företag som gjort en energikartläggning lägga in sina uppgifter/nyckeltal och jämföra sig mot andra företag inom andra branscher och branscher i stort. Sidan innehåller också information om energi, arkiv med rapporter med mera, samt kontakter om man vill ha energirådgivning. Bakom sajten står Enig som är ett nätverk skapat för att främja energieffektivisering i svensk industri. Organisationerna bakom Enig är Swerea Swecast, Swerea IVF samt Föreningen Sveriges Regionala Energikontor, FSEK.

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

Nytt webbverktyg ska öka jämställdheten på arbetsplatsen

Ett forskningsprojekt vid Luleå tekniska universitet har utvecklat ett nytt webbverktyg, ”Förändringsrutan” ska hjälpa organisationer att få jämställdhetsarbetet att bli en del av den ordinarie verksamheten och det dagliga arbetet.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Chalmers vässar forskningsmiljö för solenergi

Chalmers vässar sin forskningsmiljö när det gäller fastighetsnära energiproduktion av solenergi. Målet är att skapa en forskningsmiljö som är unik i Europa.