nr-logo

Tidningen för miljöproffs

Sajt förmedlar gratis prylar

Skänka istället för att slänga. Det är tanken bakom en ny hemsida som förmedlar prylar som den nuvarande ägaren inte längre vill ha.

  • Annons 1

Den nylanserade hemsidan www.comandgetit.com är prylmarknaden för den som inte har lust att lätta på plånboken och för den som tycker det är synd att kasta fullt fungerande prylar eller hela skor. Genom att skänka bort saker kan de få ett nytt liv hos en ny ägare, samtidigt som den nuvarande ägaren inte behöver lyfta ett finger eftersom den nya ägaren kommer och hämtar saken.

Hemsidan är, enligt egen utsago, startad av ett gäng entusiaster som har en gemensam tro på att teknologi kan hjälpa till för att få en bättre miljö.

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

De är Sveriges bästa arbetsgivare 2017

Revisionsbolaget Grant Thornton har utsetts till ”Sveriges bästa arbetsgivare 2017” för stora företag och när det gäller mellanstora organisationer är det teknikkonsultföretaget Bengt Dahlgren som tar hem den titeln. Resultatet baseras på en årlig undersökning som genomförs av employer branding-företaget Universum.