nr-logo

Tidningen för miljöproffs

Sajt förmedlar gratis prylar

Skänka istället för att slänga. Det är tanken bakom en ny hemsida som förmedlar prylar som den nuvarande ägaren inte längre vill ha.

  • Annons 1

Den nylanserade hemsidan www.comandgetit.com är prylmarknaden för den som inte har lust att lätta på plånboken och för den som tycker det är synd att kasta fullt fungerande prylar eller hela skor. Genom att skänka bort saker kan de få ett nytt liv hos en ny ägare, samtidigt som den nuvarande ägaren inte behöver lyfta ett finger eftersom den nya ägaren kommer och hämtar saken.

Hemsidan är, enligt egen utsago, startad av ett gäng entusiaster som har en gemensam tro på att teknologi kan hjälpa till för att få en bättre miljö.

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

Ny forskning: Värmeböljor i hela Europa väntas öka

Extremt kalla vintrar, värmeböljor och torka på sommaren blev konsekvenserna för 12 000 år sedan då Golfströmmen försvagades markant. I princip skulle en liknande situation kunna inträffa i dag, enligt en ny studie som publicerats i Nature Communication.

  • Annonskod Huvudspalten 4