nr-logo

Tidningen för miljöproffs

Riksdagspolitiker erbjuds del i miljöbilspool

  • Annons 1

Volvo erbjuder politiker i Sveriges regering och riksdag en egen miljöbilspool, Volvo Green Car Drive, som de kan använda för såväl privatresor som vid resor i sina tjänsten. Bilpoolen har samma upplägg som, och även koppling till, den miljöbilspool som erbjuds studenter vid olika universitet och högskolor på 16 platser i landet. Det innebär att politikerna som blir medlemmar i miljöbilspoolen kommer att ha möjlighet att korttidshyra bil om de reser till någon av de orter som där det finns en Volvo Green Car Drive-pool.

Taggar:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Chalmers vässar forskningsmiljö för solenergi

Chalmers vässar sin forskningsmiljö när det gäller fastighetsnära energiproduktion av solenergi. Målet är att skapa en forskningsmiljö som är unik i Europa.

Sju nya ordförande för Sis tekniska kommittéer

Sis, Swedish Standards Institute, har 293 tekniska kommittéer som arbetar med att utveckla standarder inom allt från socialt ansvarstagande och Internet of Things. Nyligen fick sju av kommittéerna ny ordförande. Här är de.