nr-logo

Tidningen för miljöproffs

Renhållning gav skånskt miljöpris

  • Annons 1

Vd:n för Nordvästra Skånes Renhållnings AB, Dag Lewis-Jonsson har fått Skånes miljöpris för 2004. Han får priset för att företaget på ett tydligt sätt arbetat med avfallsminimering, återanvändning, återvinning och miljösäker behandling. Dag Lewis-Jonsson har varit vd för Skånes Renhållnings AB sedan 1982. Prissumman på 50 000 kronor delades ut under skånska utvecklingsdagen i mitten av oktober.

Taggar:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

Hög tid att satsa på förnybara förpackningar

Analys

Debatten om spridning av plast i hav och sjöar har börjat blossa upp på allvar runt om i världen. Med stor sannolikhet blir det tuffare regler kring spridning av både engångsplast och mikroplaster framöver, skriver Catrin Offerman, chefredaktör för Miljö & Utveckling.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Ny handbok visar vägen till nudging

Läsvärt

Det finns en växande trend att använda små ”knuffar” för att puffa människor i den riktning man vill. Det kallas nudging eller beteendeekonomi. Nu kommer en handbok i hur det går till.